Omschrijving

Het is donker buiten en de stad slaapt, behalve jij. Als nachtdienstmedewerker doe jij vaste rondes over de verschillende afdelingen van locatie Gaasperdam waar de cliënten wonen met een matig tot ernstig verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft. Kom jij het nachtteam op Gaasperdam versterken?

Wat ga je doen? 

Voor onze locatie Gaasperdam zijn we op zoek naar een parttime begeleider voor de nachtdienst met ervaring met mensen met een matig tot ernstig verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. Je werkt tijdens de nachturen op locatie. De nachtdienst wordt gedaan door twee medewerkers. Tijdens de nachtdienst geef je vorm aan de uitvoering van het persoonlijk plan van de cliënt. Taken die je onder andere zult uitvoeren: de waakdienst, medicatie delen, BHV en eventueel verschonen. Daarnaast is het jouw taak om in samenwerking met collega’s rust en veiligheid te bieden aan cliënten binnen hun vertrouwde woonomgeving.

Wat krijg je van ons?

· Een contract van een jaar met uitzicht op verlenging.

· Een contract van 10-18 uur. 

· Salaris in schaal FWG 35 van de cao Gehandicaptenzorg (afhankelijk van je opleiding en werkervaring).

· Extra toeslagen voor onregelmatige diensten.

· Uitstekende pensioenregeling.

· Een ruim scholingsaanbod.

· Eindejaarsuitkering 8,33 % van het bruto jaarinkomen.

· Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Waar ga je werken? 

Locatie Gaasperdam is een prachtige opbouwlocatie waar 48 cliënten met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking en een grote zorgvraag een eigen woonplek hebben. Het pand heeft zeer ruime privé appartementen verdeeld over zes woongroepen en is gelegen in het bruisende Reigersbos.

Als begeleider bij team Gaasperdam krijg jij de kans om mee te bouwen aan een plek die twee jaar na opening nog volop in ontwikkeling is. We willen dat iedereen de kans krijgt om mee te denken en dat ieders input wordt gebruikt om samen aan een hecht team te bouwen. Zo kunnen we ons voor de volle 100% richten op onze cliënten en hun waardevolle leven op Gaasperdam. Dat zien we terug in gezelligheid en tevreden mensen - cliënten en werknemers.

Vereisten

Wie ben jij? Jij...

· Hebt een relevante -agogische opleiding op een minimaal mbo 3 niveau.

· Kan methodisch werken en kunt mede daardoor de ondersteuningsvraag van de cliënten onderbouwen.

· Hebt kennis en affiniteit met de VGZ doelgroep en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie.

· Staat stevig met beide benen op de grond en kunt goed relativeren.

· Kan dit alles overdragen aan je collega's en je kunt je verplaatsen in de behoeften van de cliënt.

· Kan omgaan met agressie en bent consequent.

· Hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij de cliënt centraal staat.

· Kunt methodisch handelen en werkt zelfstandig binnen de gegeven kaders. Verder ben je oplettend, aanpakkend en resultaatgericht.

Enthousiast? 

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie.

Voor meer informatie kan je bellen of mailen naar Jacco Tilgenkamp (recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06-3445 5809.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox. 

Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier. Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), een persoonlijkheidstest en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature