Omschrijving

Maak een verschil in het leven van een kwetsbare Amsterdammer! Als (persoonlijk) begeleider kun jij die ene persoon helpen en zijn/haar wereld veranderen. We zoeken iemand die bereid is een extra stap te zetten en te werken in ons gezellige team. Solliciteer vandaag nog en word onderdeel van ons betrokken team in Amsterdam!


Wat krijg jij van Cordaan?

 • Een jaarcontract (24-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband of flexiblel contract van minimaal 4 uur per week;

 • Salaris conform cao GGZ voor begeleider in FWG 40 (min €2.385,- en max. €3.306 o.b.v. 36 uur) en voor persoonlijk begeleider
  FWG 45 (min €2.660,- en max. €3.606 o.b.v. 36 uur);

 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;

 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;

 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!;

 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?

Ontdek jouw roeping als persoonlijk begeleider GGZ! Help anderen in hun herstel en werk samen aan een persoonlijk ondersteuningsplan gebaseerd op de krachtige pijlers van LifeWise. Sta zij aan zij met de bewoner, om samen hun wensen en doelen te verwezenlijken. Word een onmisbare steunpilaar en maak een positief verschil in iemands leven.

Word een begeleider GGZ en maak het verschil! Met jouw stabiele aanwezigheid creëer je een veilig en vertrouwd leefklimaat voor de bewoners. Bied praktische ondersteuning bij het behalen van hun persoonlijke doelen uit het individuele ondersteuningsplan. Laat jouw aanwezigheid hun leven positief beïnvloeden. Sluit je aan bij ons team van toegewijde begeleiders GGZ en help anderen op weg naar herstel en welzijn.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma op HBO niveau zoals SPH, MWD of HBO-V of MBO niveau SPW/social work diploma;
 • Je staat stevig in jouw schoenen en je hebt een hoge mate van tact en een luisterend en emphatisch vermogen;
 • Onregelmatig werken is voor jou geen punt, (dag- en avonddiensten en daarnaast in weekenden en op feestdagen);
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn;
 • Je bent flexibel, creatief, laagdrempelig en in staat om aan te sluiten bij onze bewoners, je denkt in mogelijkheden en vindt het leuk om "out of the box" te denken.

Waar ga je werken?

Amsterdam Noord

Locatie IJdoornlaan (24 uurs) is een beschermde 24-uurs woonvorm voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en ligt gelegen in de wijk de Banne in Amsterdam Noord.
In totaal begeleiden we 57 bewoners, die vallen onder de 24-uurs, 16-uurszorg en Housing First begeleiding.
Jij komt werken in een groot, divers en gezellig team waarbij samenwerken en collegialiteit belangrijk is. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team! De locatie heeft gratis parkeermogelijkheden en een vast nachtteam.

IJburg
De bewoners van Begeleid Wonen IJburg wonen in appartementen waar ze met ondersteuning van (persoonlijk) begeleiders een zo zelfstandig mogelijk leven leiden. Er wonen volwassenen met psychiatrische problematiek, die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Je komt werken in een klein en gezellig team waarbij samenwerken, persoonlijke aandacht en vertrouwen belangrijk is. De begeleiding is aanwezig van 08:30 uur 's ochtends tot 22:00 uur 's avonds op alle dagen in de week. Kom jij ons team versterken?


Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 26 mei. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of via 06 38 69 07 48.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature