Persoonlijk Begeleider Ambulant Team Noord

Omschrijving

Ambulant team Noord zoekt een persoonlijk begeleider voor 24-32 uur per week. In Ambulant team Noord is geen dag hetzelfde. Jouw cliënten vallen onder LVB+ en je krijgt daarom ook met veel verschillende problematiek te maken. Je werkt zelfstandig, bepaalt zelf je rooster en ook jouw team is enorm divers. Langzamerhand bouw jij een goede band op met jouw cliënten. Heb jij een hbo zorgachtergrond en ruime ervaring in de LVB+? Kom dan Ambulant team Noord versterken!


Met welke doelgroep ga je werken?

Jouw cliënten wonen in een Cordaan-woning en ontvangen ambulante begeleiding. Ambulant team Noord begeleidt 45 cliënten die verspreid wonen over heel Amsterdam Noord. Het niveau van jouw cliënten is verschillend, maar zij vallen onder de doelgroep LVB+ en in bijna alle gevallen is er ook sprake van psychische klachten en bijkomende problematiek (denk aan psychoses, verslaving, schuldhulpverlening.) 

Je begeleidt jouw cliënten in hun dagelijks leven. Je maakt zelf afspraken met hen wanneer je langs komt. Zo bespreek je of jouw cliënt wel goed voor zich zelf zorgt of hoe het gaat op het werk of de dagbesteding. Je spreekt jouw cliënten ook aan op hun gedrag op een manier waarvan jij aanvoelt of het de juiste manier is. Je neemt jouw cliënten altijd serieus en behandelt ze op basis van gelijkwaardigheid. Jouw cliëntengroep is heel divers, denk aan aan jonge gezinnen met baby's, moeders met een verstandelijke beperking en hun kind, jongeren die nog thuis wonen, of verslaafden die juist zelfstandig wonen. Ook is de doelgroep heel divers wat betreft culturele achtergronden. 

 

Wat worden jouw taken?

Je begeleidt minimaal 6 en maximaal 12 cliënten die je allen zo´n 1 tot 3 keer per week ziet. Dit doe je samen met een begeleider. Je rapporteert de voortgang van jouw cliënten en bespreekt dit ook met de gedragsdeskundige. Hiernaast coördineer, coach en ondersteun je ook de overige begeleiders uit het team. Je onderhoudt ook contacten met overige instanties, denk aan het Moeder & Kind team, de gemeente en de William Schrikkergroep 

Je krijgt veel vrijheid in deze functie. Je plant zelf jouw afspraken met de cliënten in en bepaalt dus zelf jouw rooster. Ook de samenwerking is met iedereen collega weer anders. Tegenover deze vrijheid staat dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en weet wat er op welk moment nodig is. Je bent bereid om in tijden van crisis beschikbaar te zijn voor jouw cliënt Vereisten

Wie hebben wij nodig? 

 • Je bent in het bezit van een zorggericht hbo diploma (harde eis). Denk aan een diploma SPH, MWD, HBO-V, maar ook met een opleiding in de richting van intensieve ambulante ondersteuner, gezinsondersteuner, systeemtherapeut ben je welkom om te solliciteren. 
 • Je bent parttime beschikbaar voor 24-32 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, avonden en onregelmatige diensten, geen nachtdiensten) maar kunt wel zelf je diensten indelen.
 • Je hebt ruimte ervaring met de doelgroep LVB+. Ook heb je werkervaring en affiniteit met het werken met drank- en drugsverslaafden.
 • Je hebt een stevig karakter en kun je goed de regie pakken.
 • Je kunt goed rapporteren en schrijven.
 • Je kunt heel goed solistisch en autonoom werken, want jij bent samen met de begeleider het enige aanspreekpunt voor de cliënt, en plant zelf alle afspraken in.
 • Je neemt je verantwoording op de juiste momenten. Zo ben je altijd bereid in tijden van crisis klaar te staan voor jouw cliënten. 


Wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris in schaal FWG 45 van de CAO Gehandicaptenzorg (€2.016 - €3.084 op basis van een fulltime dienstverband);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een ruim scholingsaanbod via ons eigen leerportaal;
 • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen. Er is bij Cordaan alle mogelijkheid om verder te groeien of om een overstap te maken naar bijvoorbeeld de ouderenzorg.


Enthousiast? 
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je cv en motivatie achter en dan bellen wij jou.

Meer informatie? Neem contact op met:

- Marieke Hordijk (recruiter) via T. 06 2835 6372.

Deze vacature wordt gesloten zodra de juiste kandidaat is gevonden. 


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.