Persoonlijk begeleider ambulant WLZ

Omschrijving

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.  Als persoonlijk begeleider voor het ambulante WLZ-team maak jij dit óók mogelijk voor cliënten met een LVB+ diagnose. Dit kan Nadia beamen. Met de begeleiding vanuit Cordaan woont zij nu al 3 jaar zelfstandig in Amsterdam-West, heeft zij geen schulden meer en heeft zij haar baan al voor langere tijd weten te behouden. 


Waar ga je werken?

Het ambulante WLZ-team van de Wending biedt ondersteuning aan 48 cliënten wonende in Amsterdam West. Vanuit ons centrale kantoor De Wending spring jij als begeleider op de fiets richting jouw cliënten. Door jouw professionele begeleiding en snelle schakelen met andere hulpverleners en zorginstanties weet jij het beste uit jouw cliënten te halen. Hierdoor bied jij hen de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen blijven wonen. 

Jouw cliënten vallen onder de doelgroep LVB+ (licht verstandelijk beperkt met bijkomende problematiek). Deze cliënten hebben een IQ tussen de 50 en de 85. Vanuit Cordaan kunnen zij op verschillende manieren ondersteuning kunnen krijgen. 


De LVB+ doelgroep kent een eigen visie en aanpak binnen Cordaan. Gaandeweg is het aan jou de taak om aan de hand van trainingen deze visie te implementeren in jouw werk. Het uiteindelijke doel van de ondersteuning die jij biedt, is het toewerken naar of in stand houden van een volwassen leven: een gezonde balans tussen zelfstandigheid en zeggenschap enerzijds en het nemen van verantwoordelijkheden en bewaken van veiligheid (eigen en anderen) en integriteit anderzijds.


Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider A voer je de regie over de ondersteuning van een aantal cliënten die zelfstandig in de buurt wonen. Je beheert het cliëntdossier, bent verantwoordelijk voor het opstellen en actualiseren van het persoonlijk plan en de aanvraag van de daaraan gekoppelde indicaties. Je geeft functionele aansturing aan de verschillende disciplines binnen het netwerk van de cliënt. Je coördineert de in- en externe ondersteuning van de cliënt en de inzet van deskundigen en specialisten. Je ondersteunt de cliënt bij het ontwikkelen, onderhouden en uitbreiden van sociale en professionele netwerken. Je bent eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld familie en/of verwanten. Vanzelfsprekend ga je uit van de mogelijkheden van de cliënt. Samenhangende problematiek, zoals criminaliteit, verslaving en schulden, komt regelmatig voor. Het team is gevestigd in een Dienstencentrum van waaruit je kunt werken. 

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde, relevante agogische HBO opleiding (SPH of MWD). Je hebt meerdere jaren werkervaring als begeleider. Je hebt een stevige persoonlijkheid en hebt vakinhoudelijk kennis, zoals over psychiatrische problemen en gedragsproblemen (depressie, psychose, angststoornissen). Je bent flexibel inzetbaar. 

 

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract voor 32-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris in schaal FWG 45 van de cao gehandicaptenzorg;
  • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Een ruim scholingsaanbod;
  • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie. Het opvragen van een bewijs van goed gedrag is onderdeel van de sollicitatie procedure. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mereshi Kana van de afdeling werving en behoud via 06-18577578 of mail naar mereshi@cordaan.recruitee.com


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.