Omschrijving

Wat ga je doen?

Op onze locatie Parkhof zoeken we een aantal enthousiaste persoonlijk begeleiders B. Als persoonlijk begeleider heb je diensten op de groep, maar houd je je vooral bezig met de persoonlijke doelen en ontwikkeling van jouw cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan cliënten om hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je hebt ook een aantal kantooruren in een week. In die uren schrijf je onder andere de persoonlijk plannen, onderhoudt je het contact met de familie, plan je ziekenhuis- of doktersafspraken in en evalueer je in samen met andere artsen of de gedragsdeskundige.

Waar ga je werken?

Parkhof in Amsterdam Zuidoost is een locatie waar verschillende groepen cliënten wonen. Je zal hier komen te werken op een van onderstaande groepen:

Groep Parkhof ouderen MVB (mensen met een matig verstandelijke beperking)
De groep Ouderen bevindt zich op de 1e etage. De groep bestaat uit 14 cliënten in de leeftijdscategorie 50+ met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. De cliënten hebben een eigen kamer, sommigen ook een eigen douche en toilet. Verder delen zij twee woonkamers met keukens waarin gezellig koffie gedronken en gegeten wordt. Een aantal bewoners gaat overdag naar de dagbesteding, anderen genieten van hun pensioen.
Groep Parkhof EMB (mensen met een ernstige meervoudige beperking)

Deze groep bevindt zich op de begane grond. De groep bestaat uit 12 volwassen EMB cliënten in de leeftijdscategorie 25-70 jaar. De meeste mensen zijn van middelbare leeftijd. Deze groep beschikt over twee gedeelde woonkamers met keuken, waar koffie gedronken wordt en 's avonds gekookt. Het is een groep die intensieve zorg en begeleiding nodig heeft en waar moeilijk verstaanbaar gedrag voorkomt. De meeste bewoners gaan overdag naar de dagbesteding Gaasperdam, of elders in de buurt.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 40: € 1.898 - € 2.807 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets.
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe fiets.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO4 diploma in een relevante studierichting (MMZ, VIG, SPW, SPH of MDW).
 • Je bent beschikbaar voor 16 - 32 uur per week, waarbij wij graag samen met jou kijken naar een passende urenindicatie.
 • Kennis van de voor de doelgroep (volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking) relevante methodieken en communicatietechnieken.
 • Je hebt kennis van autisme en van lichamelijke en psychische ziektebeelden. Daarnaast heb je kennis van de sociaal emotionele ontwikkeling, seksuele ontwikkeling en hechting bij de doelgroep.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, je werkt graag in teamverband in kunt collega's coachen in de uitvoering van de zorg.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid die zich bewust is van zijn houding en het effect daarvan op de cliënten.
 • Je weet focus te houden op het dagelijks programma en streeft samen met de cliënt naar successen hierin.
 • Je bent in staat om te relativeren, hoe moeilijk een situatie ook is.
 • Je hebt lef, neemt initiatief en bent in staat om een onvoorwaardelijke relatie met je cliënten op te kunnen bouwen. Je toont hierbij professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl van begeleiden gericht is op het gewone leven ervaren.
 • Je pakt het verzorgen en het begeleiden professioneel op en zorgt er voor dat beide onderdelen dezelfde prioriteit krijgen, bij jezelf en in het team.
 • Je bent inventief t.a.v. de diversiteit aan hulpvragen van onze cliëntengroep. Je bent in staat om collega’s te coachen. Je kunt feedback geven en ontvangen.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn benieuwd naar jou! Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op.

Voor meer informatie kan je bellen of mailen naar Efilay Eraslan (Manager Parkhof) via 06 - 52718997 / eeraslan@cordaan.nl of naar Jacco Tilgenkamp (recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06-3445 5809.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.
Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), een persoonlijkheidstest en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature