Omschrijving

Kun jij goed omgaan met cliënten met GGZ- problematiek en heb je een passie voor ouderen? Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen deze doelgroep en in jouw werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao GGZ FWG 45 (min €2.407,- en max. €3.396 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s.

Wat ga jij doen?
Als persoonlijk begeleider binnen De Buitenhof GGZ ondersteun je de cliënten, stelt samen met hen een persoonlijk ondersteuningsplan op waarin de wensen en doelen worden vastgelegd en je bewaakt de uitvoering daarvan. Je werkt volgens de herstel ondersteunende begeleiding. Uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zo veel mogelijk bevordert.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma op HBO-niveau zoals SPH, MWD of HBO-V waarbij ervaring in de psychiatrie een pre is. Je bent bereid in wisseldiensten te werken op dag-, avond en incidenteel nachtdiensten.
 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week.
 • Je bent flexibel inzetbaar (dag-, (nacht-) en avonddiensten en daarnaast in weekenden en op feestdagen).
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstel ondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering.
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen.
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.

Waar ga jij werken?
Locatie De Buitenhof (24-32 uur) is een GGZ Meerzorg locatie voor bewoners met psychiatrische problematiek die 'meer zorg' nodig hebben. Veel van onze 37 bewoners hebben ouderdomskwalen en moeten geholpen worden met ADL en medische zorg. We werken daarom niet alleen met (persoonlijk) begeleiders, maar ook met verzorgenden en helpenden. Samen vormen we een veelzijdig team dat onze cliënten met aandacht en toewijding begeleidt en verzorgt vanuit de Herstelvisie en Eigen Regie. Zo proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen, de mogelijkheden en de zelfstandigheid van onze cliënten. Onze afdeling is op de bovenste drie verdiepingen van verpleeghuis De Buitenhof in Buitenveldert en heeft een schitterend uitzicht over de stad en het Amstelpark. De cliëntenkamers zijn ruime tweekamerapartementen. Voor maaltijden en activiteiten is er het loopje naar de gezamenlijke woon/eetkamer 'Het Parlement' op de begane grond. Onze cliënten zijn ook welkom bij de activiteiten en faciliteiten van De Buitenhof.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Meer informatie over deze functie? Dan kun je mailen naar Wiel Willems (waarnemend manager Buitenhof GGZ) via wwillems@cordaan.nl

De sluitingsdatum van deze vacature is vanwege de vakantieperiode maandag 9 augustus 2021.

Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature