Persoonlijk Begeleider Crisisteam

Omschrijving

Jij bent al jaren persoonlijk begeleider en bent toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan! Jij wordt omschreven als een stabiele factor en kan rust overbrengen op anderen. Als crisisinterventor gebruik jij jouw expertise en ervaring om crisissen te voorkomen en/of te stabiliseren. Je biedt ondersteuning aan alle medewerkers van Cordaan en waar nodig aan cliënten.

Wat ga je doen?
Het crisisteam van Cordaan biedt 24/7 ondersteuning in allerlei (acute) crisissituaties en wordt daarnaast preventief ingezet om crisissen te voorkomen. De crisissituaties zijn veelomvattend en variëren van:

 • Ondersteuning op locaties bij risicovolle situaties, gesprekken, huisbezoeken e.d.
 • Handelingsverlegenheid en overlegvormen.
 • Ondersteuning bij een diversiteit calamiteiten.
 • Kennisoverdracht.
 • Verbale en fysieke dreiging/ agressie.
 • Verwijzing naar- en samenwerking met GGZ.

De inzet van het crisisteam heeft als doel om samen met de medewerker de situatie te ordenen, stabiliseren en hanteren. Wanneer een crisis is gemeld bied je samen met je collega ondersteuning op locatie en wordt afgestemd en beoordeeld wat er nodig is binnen deze melding. Een goede samenwerking is dan ook van groot belang. Naast de beschreven hulpverlening lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid rondom crisissituaties door middel van projectgroepen.

Het crisisteam bestaat uit leden met verschillende achtergronden. Deze verschillen maken dat een crisis vanuit verschillende visies wordt beoordeeld en benaderd en de medewerkers worden dan ook bij alle doelgroepen ingezet. Afhankelijk van jouw achtergrond biedt Cordaan verschillende trainingen aan om jou zeker te maken in de functie als Crisisinterventor. Daarnaast verbreden de trainingen jouw kennis over de verschillende methodieken die worden toegepast binnen Cordaan bij de verschillende doelgroepen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Beschikt over een afgeronde agogische/zorg HBO opleiding (bijv. HBO-V, SPV, SPH, MWD) (let op: een hbo diploma is een harde eis voor deze functie).
 • Je bent verpleegkundige, maatschappelijk werker, persoonlijk begeleider, woonbegeleider of hebt een andere functie binnen de zorg. 
 • Heeft kennis van de ondersteuningsvisie en het gedachtegoed waar deze uit voort komt
 • Beschikt over uitgebreide vakkennis op het gebied van zeer complexe ondersteuningsvragen
 • Kennis van de sociale kaart van Amsterdam en omgeving
 • Is vindingrijk in het aandragen van oplossingsmogelijkheden en in staat na zorgvuldige afweging de juiste keuze hierin te maken.
 • Levert ondersteuning bij crisissituaties
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week. Daarnaast werken we met bereikbaarheidsdiensten in de nacht, dit is gemiddeld zo´n 4 tot 6 per maand.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs 

Wat krijg je van ons?
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je krijgt daarnaast een externe coach die jou coacht op het gebied van jouw loopbaan en de nieuwe rol als crisisinterventor. Het salaris en inschaling is conform CAO FWG 50 en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online of loop eerst een dagje mee! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie. Het opvragen van een bewijs van goed gedrag is onderdeel van de sollicitatie procedure. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Esther Elfering (recruiter) eelfering@cordaan.nl / 0611714526


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature