Persoonlijk Begeleider De Schuit

Omschrijving

Cordaan Jeugd is per 1 september 2019 voor 24 uur per week op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor Kinderdienstencentrum De Schuit in Osdorp. Beschik jij over een relevant HBO-diploma en ben je een ervaren persoonlijk begeleider  die zich wil inzetten voor jonge kinderen en hun ontwikkeling? Solliciteer dan nu!

Waar ga je werken?

Kinderdienstencentrum De Schuit is een observatie- en behandelcentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme of syndromen. Er wordt gewerkt vanuit een behandelsetting. De kinderen die hier komen zijn in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Op De Schuit is er plek voor 42 kinderen verdeeld over 6 groepen. De Schuit kenmerkt zich door een hoge in-, door- en uitstroom van kinderen. Dat maakt dat de groepen voortdurend in beweging zijn. De kinderen zijn aanwezig van 8.45 tot 15.00. De werkdagen zijn van 8.30 tot 16.30.


Wij vinden het belangrijk dat kinderen liefdevol worden opgevangen en zich zo optimaal mogelijk op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Het kind kan hier vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met nieuw materiaal. Dit doen we met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan de zorg voor de kinderen.

Het streven is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen te halen en waar mogelijk de kinderen door te laten stromen naar een passende vorm van onderwijs.Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit maar je bent ook in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren en je directe collega's hierin mee te nemen en te ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan in samenspraak met ouders.


Als persoonlijk begeleider stuur je je groep en directe collega's aan. Je volgt de voortgang van het werk, signaleert problemen in de planning en voortgang en spreekt anderen hierop aan. Je bent vraagbaak voor collega's en anderen en draagt de kennis over. Je kan werken volgens de visie en vanuit de bedoeling en je kan meedenken over praktische en beleidsmatige zaken die het kinderdienstencentrum aangaan en weet dit om te zetten in acties. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en onderzoekt of die bruikbaar zijn binnen Cordaan Jeugd.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in bezit van minimaal een HBO-diploma MWD, Pedagogiek, SPH of vergelijkbaar.
  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding. Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving. 
  • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.
  • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week.


Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract voor met uitzicht op een vast contract.
  • Het salaris en inschaling is conform CAO GHZ en functieniveau. Deze functie is ingedeeld in FWG 45 (min. €1.344 en max. €2.056 bij een dienstverband van 24 uur.)
  • Cordaan kent ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.
  • We werken vanuit de kernwaarden van Cordaan VGZ, kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend.   
     

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annette Muller, teammanager KDC De Schuit – E. amuller@cordaan.nl / T 0623420093 of Marieke Hordijk, recruiter Jeugd - T. 06 2835 6372. 


De sluitingsdatum van deze vacature is donderdag 4 juli. Op 10 en 11 juli vinden de eerste sollicitatiegesprekken plaats. 15 en 16 juli volgen de meelooprondes. 


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.