Omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan als Persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg en wil jij je heel graag ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk niet zomaar naar nieuwe Persoonlijk begeleiders; we zoeken naar mensen die écht onze locaties willen helpen ontwikkelen. Beschik jij daarnaast over niveau 5/hbo diploma in de zorg? Bekijk dan onderstaande vacature!

Over de functie
Als Persoonlijk begeleider heb je diensten op de groep, maar houd je je vooral bezig met de persoonlijke doelen en ontwikkeling van jouw cliënt. Je hebt ook een aantal kantooruren in een week. In die uren schrijf je onder andere de persoonlijk plannen, onderhoudt je het contact met de familie, plan je ziekenhuis- of doktersafspraken in en evalueer je in samen met andere artsen of de gedragsdeskundige.

Gezien wij persoonlijke ontwikkeling en groei graag willen stimuleren geniet je bij ons van voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en op te leiden. Zo investeren wij graag in jou als medewerker. 

De locaties
Op dit moment is er plek op de volgende locaties: 

Locatie Mandarijnenstraat 
De Mandarijnenstraat is een prachtige woonlocatie gelegen in Tuindorp Oostzaan, een groene buurt in Amsterdam Noord. De locatie is gelegen naast het winkelcentrum ‘Molenwijk’ met diverse winkels en een bibliotheek. Ook ons Wooncentrum De Werf is op loopafstand waar je onder andere een kinderboerderij, een restaurant en een zwembad vindt. Het is een mooi gebouw waarbij het binnenplein het centrum is van onze appartementen.

Cliënten met een MVB wonen hier onder begeleiding in een eigen appartement. Zij delen met zijn tweeën een appartement met sanitair en een wasmachine. Overdag houden cliënten zich bezig met hun werk of dagbesteding. Er wordt gezamenlijk gegeten en er is een woonkamer. De begeleiders en een vrijwilliger koken en elke bewoner heeft een vaste dienst om mee te helpen in de keuken.

Duale problematiek komt bij deze doelgroep minder voor, wel is het sociaal-emotionele niveau vrij laag. Dit betekent dat jij als begeleider goed moet kunnen begrenzen en structuur aangeven.

 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week;
 • Zowel slaap-, weekend- als nachtdiensten zijn jou niet onbekend.

Locatie Jan Luijkenstraat 
Op locatie Jan Luijkenstraat in Amsterdam Zuid is er een enorme diversiteit aan cliënten en zijn er vele betrokken verwanten. De doelgroep is LVB en MVB (licht tot matig verstandelijk beperkt.) Er zijn cliënten die wat lichamelijke verzorging of ondersteuning bij de ADL nodig hebben. Begeleiding van de groepsdynamiek is een belangrijk onderdeel van je werk. De cliënten hechten veel waarde aan het groepsproces en ‘samen zijn’. Bovenal is het een gezellige groep cliënten die houdt van een praatje, een grap en zich aan je hechten.

 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week;
 • Je bent voornamelijk beschikbaar voor dag- en avonddiensten.

Locatie Kastanjehof
Midden in Amsterdam Oost ligt de echt stadse locatie Kastanjehof, gelegen aan het prachtige Kastanjeplein. De Kastanjehof is een bruisende, kleurrijke en multiculturele plek waar iedereen zich kan thuisvoelen onder hetzelfde dak. Je gaat hier werken met de ouder wordende cliënt, met een matige tot lichte verstandelijke beperking. Er is sprake van enige somatische problematiek. 

 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week;
 • Slaapdiensten zijn voor jou geen probleem. 

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 45; € 2.016 - € 3.084 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan. Daarnaast kan je op onze locatie gratis parkeren;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en vooral persoonlijke coaching;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal hbo-niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, activiteitenbegeleiding of social work). 
 • Je bent energiek, actief en vindingrijk. Je benut deze eigenschappen graag om activiteiten te bedenken en te doen met cliënten.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en een achtergrond in de psychiatrie.
 • Je ondersteunt de cliënt, hebt oog voor kleine ontwikkelingen en stemt hierover af met de begeleiders van de groep.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed samenwerken, hebt humor en kan improviseren

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren.

Voor vragen kan je terecht bij Saskia Teunissen (recruiter) via 06-39184897 of steunissen@cordaan.nl.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature