Omschrijving

Als persoonlijk begeleider GGZ bij Cordaan op onze locatie IJdoornlaan in Amsterdam-Noord maak je impact op het leven van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Vind jij het belangrijk om met veel geduld en aandacht de eigen regie en zelfstandigheid van onze cliënten te stimuleren? Lees hieronder dan snel verder!

Wat ga je doen
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie van persoonlijk begeleider conform cao GGZ:

 • Een jaarcontract van 32 tot 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van minimaal €2.870,00 tot maximaal €3.863,00 (FWG 45) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar.
 • Een gedeeltelijke reiskostenvergoeding.
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en je verder kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere GoodHabitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken
Welkom bij onze locatie IJdoornlaan in Amsterdam-Noord! IJdoornlaan is een prachtige locatie waar GGZ-cliënten in verschillende woongroepen op verschillende verdiepingen wonen. Het is een thuis voor iets meer dan 50 bewoners, variërend in leeftijd van 27 tot 86 jaar. De bewoners hebben allemaal een sterke band met Amsterdam-Noord en wonen hier om diverse redenen zoals een psychische kwetsbaarheid in een veilige en ondersteunende omgeving.

Bij IJdoornlaan zorgen we voor een gemengde groep bewoners:

 • Intramuraal wonen er 32 cliënten die zorg en begeleiding nodig hebben
 • Daarnaast ondersteunen we 18 buitenbewoners die in hun eigen woning leven maar regelmatig zorg en ondersteuning van ons team ontvangen

Wat maakt werken bij IJdoornlaan zo bijzonder? Het is een doorstroomlocatie waar we zoveel mogelijk kijken naar herstel en doorstroommogelijkheden. Dit betekent dat we samen met onze cliënten werken aan hun toekomst, met als doel dat zij weer zo zelfstandig mogelijk kunnen leven

Het team op IJdoornlaan bestaat uit een fijne mix van collega's met jarenlange ervaring en collega's die nieuwe, frisse ideeën meebrengen. Krijg jij energie als cliënten iets leren waarvan ze een jaar geleden hadden gedacht het nooit te kunnen? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen
Als persoonlijk begeleider GGZ bij Cordaan speel je een centrale rol in het leven van onze GGZ-cliënten. Het werk is heel divers. Het ene moment ben je bezig met het schrijven van een behandelplan en het andere moment ga je in gesprek met een jongvolwassene over toekomstplannen. Je zorgt voor vertrouwen, stabiliteit en moedigt hen aan waar nodig. We vinden het belangrijk dat de cliënten altijd centraal staan. Je past jouw manier van begeleiden en het behandelplan dan ook aan naar hun steeds veranderende zorgvraag. Daarnaast heb je veel regie, ondersteun je de begeleiders en werk je nauw samen met verschillende partijen. Een mooie uitdaging voor jou!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding in de zorg  afgerond en hbo werk- en denkniveau

 • Je hebt ervaring met en kennis van de doelgroep (GGZ): mensen met een psychische kwetsbaarheid

 • Je bent flexibel inzetbaar: doordeweeks, in het weekend, overdag en 's avonds

 • Je kunt goed aanvoelen wat een cliënt nodig heeft en speelt hierop in

 • Je hebt frisse nieuwe ideeën en vindt het leuk om deze in de praktijk te brengen

Enthousiast?
Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App of bel dan met onze recruiter Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02. Solliciteren is mogelijk tot 24 juni 2024. We werven doorlopend. Indien we eerder een geschikte kandidaat vinden, sluiten we de vacature eerder. We kijken uit naar jouw reactie!

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature