Omschrijving

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als persoonlijk begeleider in de GGZ? Dat komt goed uit. Bij Cordaan zijn we opzoek naar die flexibele zorgmedewerker met een hart voor de GGZ doelgroep.

Wat krijg je van Cordaan?

 • Een jaarcontract van 24-36 uur  met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao GGZ FWG 45 (min €2.660,- en max. €3.606 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets;
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe fiets;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider GGZ begeleid je de bewoners in het dagelijks leven. Je werkt met de herstelvisie en stelt samen met de bewoner een persoonlijk ondersteuningsplan op vanuit de pijlers van LifeWise. Hierin leg je de wensen en doelen vast en bewaak je de uitvoering daarvan. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de bewoners op alle levensgebieden zoveel mogelijk bevordert. Het signaleren van verbeterpunten in de begeleiding en het proactief meedenken aan een oplossing past jou goed.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma zoals SPH, MWD of HBO-V;
 • Je bent flexibel beschikbaar(dag-, (nacht-) avonddiensten en daarnaast in weekenden en op feestdagen);
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn;
 • Je bent vindingrijk en denkt in mogelijkheden.

Waar ga je werken?
Cordaan GGZ ondersteunt mensen met psychiatrische problematiek of langdurige psychosociale problemen in Amsterdam. Men kan bij Cordaan beschermd wonen of begeleid zelfstandig wonen. De wensen, behoeften en mogelijkheden van cliënten staan bij ons centraal. Onze ondersteuning is erop gericht dat het leven geleid kan worden zoals gewenst. We kijken naar mogelijkheden, niet naar beperkingen. Ben jij enthousiast geworden over de vacature als persoonlijk begeleider GGZ bij Cordaan en wil je graag meer informatie over de locaties en mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze recruiter. Onze recruiter kan je alles vertellen over de verschillende locaties en functiemogelijkheden binnen Cordaan. Samen kunnen jullie bekijken welke locatie het beste bij jou past en hoe jij als persoonlijk begeleider het verschil kunt maken voor onze GGZ cliënten.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 20 september. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Romy van Beek recruiter via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.
Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature