Omschrijving

Vind jij het leuk en interessant om te werken met mensen  met GGZ- problematiek? Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen deze doelgroep en in jouw werk? Dan is Cordaan GGZ op zoek zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Momenteel zoeken wij een persoonlijk begeleider (hbo) op de volgende GGZ locaties:

 • Op de locatie Van Ossstraat (28-32 uur) zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider. De Van Ossstraat is een 16- uurs woonvoorziening met 24 cliënten en een aantal bewoners die in de wijk wonen. De bewoners hebben een psychiatrische kwetsbaarheid en hebben ondersteuning nodig in het dagelijks leven (ook HDL-handelingen). Op deze locatie worden geen slaap- en nachtdiensten gedraaid, het is een 16-uurs locatie. Dit betekent dat er wel avonddiensten zijn tot 22:00 uur. De bewoners wonen allemaal in hun eigen appartement. In de avonden kunnen bewoners aansluiten bij het koffie- uurtje en op zondag wordt er een gezellige brunch gehouden. Wij zijn een klein en divers team (9 teamleden). Ben jij diegene die ons komt versterken? Vragen? Neem contact op met kantoor Van Ossstraat via 06-15290416.
 • RIBW Ketelhuisplein (32 uur) is een woonvoorziening voor bewoners met een psychiatrische achtergrond die begeleiding nodig hebben bij het wonen. De RIBW bestaat uit de 24-uursvoorziening op het Ketelhuisplein met 31 bewoners. Daarnaast wonen er 23 bewoners in de directe omgeving, ook zij vallen onder de 24uurs zorg. Zij krijgen dus ook begeleiding vanuit het Ketelhuisplein en kunnen hier dag en nacht op terugvallen. Tevens zijn er nog 8 Housing First cliënten. Deze cliënten huren een woning in de buurt en ontvangen ook vanuit het Ketelhuisplein begeleiding. Je draait onregelmatige dienst (dag/avond en weekend) en zeer incidenteel nachtdiensten i.v.m. aanwezigheid vaste nachtdiensten.De sluitingsdatum van deze vacature is 29 september 2021. De gesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 6 oktober 2021. Vragen? Neem contact op met Ageeth Meester of Yoni van Zanten (persoonlijk begeleiders Ketelhuisplein) via 020-5896800.
 • Locatie IJburg (32 uur) is een moderne woonlocatie gelegen in IJburg bestaande uit 16 individuele woningen in de Erich Salonstraat. De bewoners zijn 30-plussers die in samenwerking met de begeleiders oefenen met zelfstandig wonen en de mogelijkheid hebben door te stromen naar een meer zelfstandige woonvorm. De bewoners krijgen begeleiding op verschillende gebieden. Zo kunnen ze begeleiding krijgen op het gebied van wonen in een leefsituatie, zelfregie, gezondheid en lichamelijk- en psychisch welbevinden. Ook worden ze begeleid op het gebied van persoonlijke relaties, dagactiviteiten en het meedoen in de samenleving. Vragen? Bel Hanneke Aldenhuijsen (manager IJburg GGZ): 06-46185374.
 • De locatie Geuzenhoek (32 uur) in Amsterdam Geuzenveld is een grote woonlocatie voor volwassenen met psychosociale problematiek én somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Momenteel vindt er een verschuiving plaats in de gemiddelde leeftijd, waarbij er een jongere doelgroep in de Geuzenhoek komt wonen. Naast cliënten binnen de Geuzenhoek wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. De bewoners kunnen de gezelligheid opzoeken in verschillende woonkamers of in de "Arena". Dit is een ruimte voor overleg, gezamenlijke activiteiten én niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel gehost door een van de bewoners. De locatie biedt jou een jaar contract van 32u met de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Wat ga jij doen?
Als persoonlijk begeleider binnen deze locatie ondersteun je de cliënten, stelt samen met hen een persoonlijk ondersteuningsplan op waarin de wensen en doelen worden vastgelegd en je bewaakt de uitvoering daarvan. Je werkt volgens de herstel ondersteunende begeleiding. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zo veel mogelijk bevordert.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma op HBO-niveau zoals SPH, MWD of HBO-V waarbij ervaring in de psychiatrie een pré is. Je bent bereid in wisseldiensten te werken op dag-, en avond- en weekenddiensten.
 • Je bent beschikbaar voor 28-32 uur per week.Je bent flexibel inzetbaar (dag-, (nacht-) en avonddiensten en daarnaast in weekenden en op feestdagen).
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstel ondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering.
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen.
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen

Wat krijg je van Cordaan?

 • Jaarcontract (28-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao GGZ FWG 45 (min €2.407,- en max. €3.369 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Marieke Hordijk (werving & behoud) via mhordijk@cordaan.nl / 06-28356372. 

Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature