Omschrijving

Vind jij het leuk en interessant om te werken met mensen met GGZ- problematiek? Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen deze doelgroep en in jouw werk? Dan is Cordaan GGZ op zoek zoek naar jou!

Wat krijg je van Cordaan?

 • Een jaarcontract van 24-36 uur (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao GGZ FWG 45 (min €2.407,- en max. €3.369 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets;
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe fiets.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider binnen de GGZ ondersteun je de cliënten, stelt samen met hen een persoonlijk ondersteuningsplan op waarin de wensen en doelen worden vastgelegd, en bewaak je de uitvoering daarvan. Je werkt volgens de herstelondersteunende begeleiding. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zoveel mogelijk bevordert.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma op hbo niveau zoals SPH, MWD of HBO-V waarbij ervaring in de psychiatrie een pré is. 
 • Je bent beschikbaar voor 24-36 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (dag-, (nacht-) en avonddiensten en daarnaast in weekenden en op feestdagen);
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstelondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering;
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen;
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen!

Waar ga je werken?
Momenteel zoeken wij een persoonlijk begeleider (hbo) op de volgende GGZ locaties:

 • Van Ossstraat (Amsterdam Nieuw-West): 28-32 uur per week. Het kleine team (9 medewerkers) op de Van Ossstraat biedt ondersteuning vanuit een 16-uurs woonvoorziening met 24 cliënten en een aantal bewoners die in de wijk wonen. De bewoners wonen allemaal in hun eigen appartement. De bewoners hebben een psychiatrische kwetsbaarheid en hebben ondersteuning nodig in het dagelijks leven. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden en ook op zon- en feestdagen. Op deze locatie worden geen slaap- en nachtdiensten gedraaid. Wel zijn er avonddiensten tot 22:00.
 • Hofmeyrstraat (Amsterdam Oost): 24-36 uur per week. Aan de rand van de Transvaalkade vind je op de Hofmeyrstraat 30 woonplekken voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. De bewoners van de Hofmeyrstraat hebben een uiteenlopende behoefte aan zorg en ondersteuning waarbij de één vooral zorg nodig heeft op het somatische vlak, en de ander meer begeleiding en nabijheid nodig heeft. Het is een echte stadse locatie. De locatie is goed te bereiken met het OV en bevindt zich vlakbij het Amstel station. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden en ook op zon- en feestdagen.
 • Geuzenhoek (Amsterdam Nieuw-West): 32 uur per week. De Geuzenhoek is een grote woonlocatie voor volwassenen met psychosociale problematiek en somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Naast cliënten binnen deze locatie wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. Er is ook sprake van ADL-zorg. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden en ook op zon- en feestdagen.
 • De Buitenhof (Amsterdam Zuid): 32 uur per week. Dit is een GGZ Meerzorg locatie voor bewoners met psychiatrische problematiek die 'meer zorg' nodig hebben. Veel van onze 37 bewoners hebben ouderdomskwalen en moeten geholpen worden met ADL en medische zorg. We werken daarom niet alleen met (persoonlijk) begeleiders, maar ook met verzorgenden en helpenden. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden en ook op zon- en feestdagen.
 • IJdoornlaan (Amsterdam Noord): 28 uur per week. De IJdoornlaan is een locatie in Noord waar onze GGZ-cliënten in één van de woongroepen beschermd kunt wonen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. In de buurt van de IJdoornlaan is nog een woonlocatie, de Bezaanjachtplein, en nog twee losse woningen. Het team van De IJdoornlaan biedt ook ondersteuning aan deze cliënten. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden, ook op zon- en feestdagen, en incidenteel nachtdiensten.
 • Stadionbuurt (Amsterdam Zuid): zwangerschapsverlof voor 28-32 uur. De cliënten wonen zelfstandig, in een appartement in één van de omliggende straten, allen op loopafstand van het kantoor. Er wonen op dit moment 44 cliënten. Ook worden er regelmatig cliënten begeleidt die verder weg wonen, vanuit de wijkzorg. Het huidige team kent een grote mate van zelfstandigheid en heeft bijbehorende gedelegeerde bevoegdheden. Je draait onregelmatige diensten: dagdiensten, tussendiensten en avondddiensten (locatie is open van 08:30-22:15).
 • Ketelhuisplein (Amsterdam West): 32 uur per week. Ketelhuisplein is een woonvoorziening voor bewoners met een psychiatrische achtergrond die begeleiding nodig hebben bij het wonen. De locatie bestaat uit de 24-uursvoorziening op het Ketelhuisplein met 31 bewoners. Daarnaast wonen er 23 bewoners in de directe omgeving, ook zij vallen onder de 24-uurs zorg. Zij krijgen dus ook begeleiding vanuit het Ketelhuisplein en kunnen hier dag en nacht op terugvallen. Tevens zijn er nog 8 Housing First cliënten. Deze cliënten huren een woning in de buurt en ontvangen ook vanuit het Ketelhuisplein. Je draait onregelmatige diensten (dag/avond/weekend) en zeer incidenteel nachtdiensten i.v.m. aanwezigheid van vaste nachtdiensten.
 • Snelleveldstraat (Amsterdam Zuidoost): 32 uur per week. De Snelleveldstraat is een locatie in Zuidoost waar onze cliënten (doelgroep LVB+ en GGZ) in een van de woongroepen beschermd wonen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden en ook op zon- en feestdagen. Ook draai je slaapdiensten.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marieke Hordijk (werving & behoud) via mhordijk@cordaan.nl / 06-28356372.

Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature