Omschrijving

Beschik jij over een HBO diploma in de zorg en wil je graag werken op een GGZ locatie in Amsterdam? Cordaan zoekt namelijk nog een Persoonlijk begeleider GGZ voor 24-36 uur per week. Word jij onze nieuwe collega?

Wat krijg je van Cordaan?

 • Een jaarcontract van 24-36 uur (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao GGZ FWG 45 (min €2.540,- en max. €3.466 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets;
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe fiets.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider GGZ ondersteun je de cliënten, stelt samen met hen een persoonlijk ondersteuningsplan op waarin de wensen en doelen worden vastgelegd, en bewaak je de uitvoering daarvan. Je werkt volgens de herstelondersteunende begeleiding. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zoveel mogelijk bevordert.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma op hbo niveau zoals SPH, MWD of HBO-V waarbij ervaring in de psychiatrie een pré is. 
 • Je bent beschikbaar voor 24-36 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (dag-, (nacht-) en avonddiensten en daarnaast in weekenden en op feestdagen);
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstelondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering;
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen;
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen!

Waar ga je werken?
Momenteel zoeken wij een persoonlijk begeleider (hbo) op de volgende GGZ locaties:

 • Gerrie Knetemannlaan (West): 28 uur per week. Gerrie Knetemannlaan is een locatie waar ontmoeting en wonen centraal staan. Er wonen mensen met een psychische en/of een psychosociale kwetsbaarheid. Met een vast team van 20 personen ondersteunen we de bewoners van de Gerrie Knetemannlaan 7 dagen per week en 24 uur per dag waar nodig. De leeftijd varieert. In deze functie is flexibiliteit een harde eis: je zal ochtend-, middag-, avond- en weekenddiensten draaien (en bij uitzondering ook nachten). We zoeken iemand met een groot gevoel van verantwoordelijkheid, zelfreflectie en daadkracht. Iemand die goed kan plannen en organiseren en een uitdaging ziet in ambulant werken bij cliënten in de wijk.
 • Hofmeyrstraat (Amsterdam Oost): 24-36 uur per week. Aan de rand van de Transvaalkade vind je op de Hofmeyrstraat 30 woonplekken voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. De bewoners van de Hofmeyrstraat hebben een uiteenlopende behoefte aan zorg en ondersteuning waarbij de één vooral zorg nodig heeft op het somatische vlak, en de ander meer begeleiding en nabijheid nodig heeft. Het is een echte stadse locatie. De locatie is goed te bereiken met het OV en bevindt zich vlakbij het Amstel station. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden en ook op zon- en feestdagen.
 • Geuzenhoek (Amsterdam Nieuw-West): 32 uur per week. De Geuzenhoek is een grote woonlocatie voor volwassenen met psychosociale problematiek en somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Naast cliënten binnen deze locatie wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. Er is ook sprake van ADL-zorg. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden en ook op zon- en feestdagen.
 • IJdoornlaan (Amsterdam Noord): 24 uur per week. De IJdoornlaan is een locatie in Noord waar onze GGZ-cliënten in één van de woongroepen beschermd kunt wonen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. In de buurt van de IJdoornlaan is nog een woonlocatie, de Bezaanjachtplein, en nog twee losse woningen. Het team van De IJdoornlaan biedt ook ondersteuning aan deze cliënten. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden, ook op zon- en feestdagen, en incidenteel nachtdiensten.
 • Snelleveldstraat (Zuidoost): 32-36 uur per week. Hier wonen 23 volwassen cliënten met psychiatrische problematiek, die ondersteuning nodig hebben in hun psychisch en sociaal functioneren en in het leven van alle dag. Vanuit locatie worden er ook enkele ambulante cliënten thuis bezocht. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden en ook op zon- en feestdagen.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Sammy van Uffelen (werving & behoud) via svanuffelen@cordaan.nl.
Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature