Omschrijving

Als persoonlijk begeleider maak je impact door mensen met een psychische kwetsbaarheid te ondersteunen bij hun herstel en zelfredzaamheid. Bij Cordaan op de Gerrie Knetemannlaan in Amsterdam-West krijg je de kans om een eigen caseload te beheren en zelfstandig behandelplannen te schrijven. Lees hieronder snel verder!

Wat ga je doen
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie van persoonlijk begeleider conform cao GGZ:

 • Een jaarcontract van 24 tot 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband

 • Een salaris van minimaal €2.870,00 tot maximaal €3.863,00 (FWG 45) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar

 • Een gedeeltelijke reiskostenvergoeding

 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op je zorgverzekering

 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en je verder kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere GoodHabitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen

Als persoonlijk begeleider GGZ bij Cordaan op de Gerrie Knetemannlaan, werk je in de wijk Bos en Lommer. De cliënten met psychische kwetsbaarheid wonen deels in de wijk en deels op de locatie in studio’s met een gezamenlijke woonkamer en keuken. Jij speelt een belangrijke rol in hun dagelijks leven en herstelproces.

Je dag begint altijd met een overdracht, waarin je een overzicht krijgt van de stand van zaken en bijzonderheden op de woonlocatie. Vervolgens verdeel je taken met je collega en help je de bewoners met hun verzorging en om zich klaar te maken voor de dag. Je geeft ook ondersteuning rond eten, hygiëne en waar nodig het veilig toedienen van medicatie. Je voert ondersteunende gesprekken met bewoners en begeleidt hen om de dag door te komen. Wanneer je hierna tijd en overzicht hebt, besteed je tijd aan het doornemen van de behandelplannen die je samen met bewoners hebt opgesteld. Hiernaast neem je deel aan diverse overleggen, intervisie, beleidstafels en netwerkcontact.

Je hebt een gevarieerde caseload waarbij je de ene cliënt vaker ziet dan de ander. De groep van 24 cliënten is divers. Ze zijn in de leeftijd van 30 tot 70 jaar en hebben verschillende culturele achtergronden en hulpvragen. Zo ondersteun je een mevrouw, die door haar psychische kwetsbaarheid moeite heeft met zelfstandig wonen. Samen met haar werk je aan doelen zoals het op orde houden van haar financiën en het vergroten van haar sociale netwerk. Daarnaast begeleid je een meneer, die net uit een depressieve periode komt en weer de stap naar werk probeert te maken.


Ambulante begeleiding
Een belangrijk onderdeel van je werk is de ambulante begeleiding. Dit betekent dat je doelmatig en wijkgericht werkt en regelmatig de wijk ingaat om cliënten thuis te bezoeken. Je begeleidt niet alleen GGZ-cliënten, maar ook mensen met verschillende hulpvragen zoals financiële zorgen. Een mooie uitdaging voor jou!


Het team
Ons team is divers, bestaande uit collega's met verschillende ervaringsniveaus en culturele achtergronden. Dit zorgt voor een rijke uitwisseling van ideeën en perspectieven, maar vraagt ook om flexibiliteit en goede communicatie om één lijn te kunnen volgen. Het team is volop in ontwikkeling, met veel nieuwe collega's die een frisse blik en nieuwe energie meebrengen. Bovendien werk je nauw samen met begeleiders om een consistent en effectief zorgtraject voor de cliënten te waarborgen. Kom jij ons team versterken?

Vereisten

Wie ben jij

 • Je hebt een relevante mbo-4 of hbo-opleiding afgerond, zoals SPH, MWD, Verpleegkunde met GGZ-specialisatie, of een vergelijkbare opleiding

 • Je vindt het geen probleem om overdag, ‘s avonds en in het weekend werken

 • Je hebt ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en bent bekend met het opstellen en uitvoeren van behandelplannen

 • Je hebt affiniteit met ambulant werken en bent bereid om je goed in te lezen en voorbereiden op verschillende hulpvragen en indicaties

 • Je bent empathisch, geduldig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je hebt een goede, respectvolle benadering met een focus op herstel en zelfredzaamheid van cliënten.

 • Je bent administratief sterk en kunt snel schakelen en goed omgaan met verschillende taken die op je afkomen

Wil jij deel uitmaken van een gedreven team dat iedere dag het verschil maakt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid? Dan maken we graag kennis met jou!

Enthousiast?
Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App of bel dan met onze recruiter Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02. Solliciteren is mogelijk tot 2 juli 2024. We werven doorlopend. Indien we eerder een geschikte kandidaat vinden, sluiten we de vacature eerder. We kijken uit naar jouw reactie!

Let op: controleer altijd even of je een bevestiging per mail hebt ontvangen. Heb je dit niet? Stuur onze recruiter dan even een mail via lcohrs@cordaan.nl

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature