Persoonlijk begeleider - GGZ

Omschrijving

Kun jij goed omgaan met cliënten met een licht verstandelijke beperking en GGZ- problematiek? Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen deze doelgroep en in jouw werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (28-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao GGZ FWG 45 (min €2.187,- en max. €3.086 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s.

Wat ga jij doen?
Als begeleider binnen deze locaties ondersteun je de cliënten, stelt samen met hen een persoonlijk ondersteuningsplan op waarin de wensen en doelen worden vastgelegd en bewaakt de uitvoering daarvan. Je werkt volgens de herstel ondersteunende begeleiding. Uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zo veel mogelijk bevordert.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma op HBO-niveau, zoals, SPH, MWD of HBO-V waarbij ervaring in de psychiatrie een pré is. Je bent bereid in wisseldiensten te werken, op dag-, avond en incidenteel nachtdiensten.
 • Je bent beschikbaar voor 28-32 uur per week.
 • Je bent flexibel inzetbaar (dag-, avond-, (nachtdienst) en weekenden en feestdagen).
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstel ondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering.
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen.
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.

Waar ga jij werken?
- De locatie Geuzenhoek (24uurs locaite) in Amsterdam Geuzenveld is een grote woonlocatie voor volwassenen met psychosociale problematiek én somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Naast cliënten binnen de geuzenhoek wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. De bewoners kunnen de gezelligheid opzoeken in verschillende woonkamers of in de "Arena". Dit is een ruimte voor overleg, gezamenlijke activiteiten én niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel gehost door een van de bewoners. 

- Locatie Van Ossstraat is een woonvoorziening met 24 cliënten en een aantal bewoners die in de wijk wonen. De bewoners hebben een psychiatrische kwetsbaarheid en hebben ondersteuning nodig in het dagelijks leven (ook HDL-handelingen). Op deze locatie worden geen slaap- nachtdiensten gedraaid, het is een 16-uurs locatie. De bewoners wonen allemaal in hun eigen appartement. In de avonden kunnen bewoners aansluiten bij het koffie- uurtje en op zondag wordt er een gezellige brunch gehouden. 

Enthousiast?

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren, wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op.

Meer informatie? Neem contact op met: Esther Elfering (recruitment) via 06-11714526 / eelfering@cordaan.nl, Abdi Samater (Persoonlijk begeleider Geuzenhoek) via 06-42 97 93 69 / asamater@cordaan.nl  of Veerle van de Graaf ( Persoonlijk begeleider Van Ossstraat) 06-38305397 - vvandegraaf@cordaan.nl 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature