Omschrijving

Als persoonlijk begeleider op onze gezellige locatie Stadionbuurt in Amsterdam-Zuid begeleid jij cliënten (GGZ) in de wijk bij hun zelfstandig- en zelfredzaamheid. Jij maakt impact op hun dagelijks leven én dromen voor de toekomst. Een mooie uitdaging voor jou!

Wat krijg je van Cordaan?

Voor deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Een jaarcontract van 24 tot 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris van minimaal €2.870,00 en maximaal €3.863 bruto (FWG 45) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op je zorgverzekering

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken?

Welkom bij Stadionbuurt in Amsterdam-Zuid! Een locatie waarbij zo'n 37 bewoners verspreid in de wijk wonen. Onze focus ligt op het stimuleren van zelfstandigheid en zelfredzaamheid.  We bieden cliënten de mogelijkheid om uiteindelijk een eigen huis te krijgen. Zo hebben we de laatste jaren een aantal bewoners zien doorstromen naar deze mooie stap naar zelfstandigheid. Daarnaast doen we ook regelmatig leuke dingen samen: we gaan naar Artis, vieren verschillende feestdagen en gaan zelfs af en toe met de bewoners op vakantie. Kortom, we vinden het belangrijk om onze cliënten te stimuleren om erop uit te gaan, de wereld te ontdekken en steeds een stukje zelfstandiger te worden.
 

In ons team staat teamspirit en ontwikkeling centraal. We vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt en helemaal jezelf kan zijn. Dit is overigens niet alleen één van onze waarden: onze cliënten vinden dit ook ontzettend belangrijk. Hiermee heeft de Stadionbuurt het Roze Loper certificaat verdiend. En hoewel onze cliënten verspreid in de wijk wonen, komen we elke dag samen op onze hoofdlocatie om verhalen en ervaringen met elkaar te delen en te sparren over casuïstiek. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider GGZ begeleid je de bewoners in het dagelijks leven. Je werkt met de herstelvisie en stelt samen met de bewoner een persoonlijk ondersteuningsplan op vanuit de pijlers van LifeWise. Hierin leg je de wensen en doelen vast en bewaak je de uitvoering daarvan. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de bewoners op alle levensgebieden zoveel mogelijk bevordert. Het signaleren van verbeterpunten in de begeleiding en het proactief meedenken aan een oplossing past jou goed. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo-4 of hbo zorgdiploma en werkt op hbo werk- en denkniveau
  Indien je een mbo-diploma hebt toetsen wij het hbo-niveau middels en assessment
 • Je bent flexibel en onregelmatig beschikbaar: dag, avond en weekend 
 • Kom jij obstakels tegen in je werk? Of heeft een cliënt al een aantal dagen geen zin om naar buiten te gaan? Jij bedenkt telkens weer creatieve manieren om hiermee om te gaan
 • Je vindt het leuk om samen met de cliënt toekomstgericht te werken
 • Je bent nieuwsgierig en staat open voor ieders persoonlijke verhaal. Jij accepteert iedereen zoals die is.

Vind je het hiernaast leuk om in een zelfsturend team te werken? Dan maken wij graag kennis met jou!

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 6 mei 2024. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
 
Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Larissa Cöhrs (Recruiter) via lcohrs@cordaan.nl of 06 42 40 56 02. We kijken uit naar jouw reactie!
Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature