Omschrijving

Voor onze zorgonderwijsgroep Alphons Laudy VSO van Cordaan Jeugd zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider voor 32 uur. Heb jij zin om ons Cordaan Jeugd team te versterken? Solliciteer direct en dan hopen wij jou binnenkort te ontmoeten!

Wie zijn wij?
Wij zijn een Zorg Onderwijs Groep die dagbesteding en onderwijs biedt aan jongeren die net niet mee kunnen doen in het speciaal onderwijs. Wij zijn trots op onze groepen omdat wij de enige Zorg Onderwijs Groep van Cordaan Jeugd zijn voor deze jongeren. Het is voor ons de uitdaging om te proberen onze jongeren zoveel mogelijk mee te laten doen in het onderwijs en waar mogelijk ze zelfs te helpen de stap naar het onderwijs te maken.

Wat ga je doen?
Als Persoonlijk Begeleider werk je samen met je collega’s op een groep van 6 jongeren (12-17 jaar) met een matige of ernstige verstandelijke beperking. Je werkt drie dagen op de groep mee en een dag stuur je je team aan, zorg je voor een goede sfeer, verbinding met de school en ben je verantwoordelijk voor een juiste inhoudelijke begeleiding van de jongeren. Je bent eerste aanspreekpunt voor je collega PB’er, de manager en teamleider en staat in verbinding met de behandelaren en netwerk. Je hebt coördinerende- en regietaken binnen het team en draagt de visie van Cordaan Jeugd uit: met liefde voor het leven.

Waar ga je werken?
Je komt te werken op een VSO school in Amsterdam Zuid. Op deze school bieden wij in twee lokalen zorg. We bieden behandeling en begeleiding aan jongeren met een verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problemen zoals autisme. Er wordt gewerkt vanuit een behandelsetting. We werken samen met het onderwijs (ZMLK onderwijs) en willen deze samenwerking continueren. Het streven van onze ZOG’s is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de jongeren te halen en waar mogelijk te profiteren van onderdelen binnen de VSO school. Dit doen we vanuit Triple C, waar gehechtheid en veiligheid voorop staan.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

 • Een contract van 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s!
 • Je reist met het OV of de fiets, omdat deze buurt betaald parkeren is.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma en hebt ervaring met de doelgroep en/of met jongeren met een verstandelijke beperking;
 • Je vindt het fijn om in een klein en zelfstandig team te werken;
 • Je bent op de hoogte van Triple-C of bent in staat kennis hiervan snel aan te leren;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij het kind centraal staat. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel.
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving.

Enthousiast?
De eerste gesprekken zijn woensdagochtend 25 mei.

Je kunt hier direct online solliciteren!

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor inhoudelijk vragen over de functies, kun je contact opnemen met Ymé Schukken, 06-11534185

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature