Omschrijving

Voor onze zorgonderwijsgroep Alphons Laudy VSO van Cordaan Jeugd zijn wij op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor 32 uur. Heb jij zin om ons Cordaan Jeugd team te versterken? Solliciteer direct en dan hopen wij jou binnenkort te ontmoeten!

Wat krijg je van ons?

  • Jaarcontract (32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris en inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45 (min. €2.605,- en max. €3.640 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
  • Eindejaarsuitkering;
  • Pensioenregeling;
  • Scholingsmogelijkheden.

Wat ga je doen?
Als Persoonlijk Begeleider werk je samen met je collega’s op een groep van 6 jongeren (12-17 jaar) met een matige of ernstige verstandelijke beperking. Je werkt drie dagen op de groep mee en een dag stuur je je team aan, zorg je voor een goede sfeer, verbinding met de school en ben je verantwoordelijk voor een juiste inhoudelijke begeleiding van de jongeren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega Persoonlijk Begeleider, de manager en teamleider en staat in verbinding met de behandelaren en netwerk. Als Persoonlijk Begeleider heb je coördinerende- en regietaken binnen het team en draagt de visie van Cordaan Jeugd uit: met liefde voor het leven.

Waar ga je werken?
Je komt te werken op een VSO school in Amsterdam Zuid. We bieden behandeling en begeleiding aan jongeren met een verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek zoals autisme. Er wordt gewerkt vanuit een behandelsetting. We werken samen met het onderwijs (ZMLK onderwijs) en willen deze samenwerking continueren. Het streven van onze ZOG’s is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de jongeren te halen en waar mogelijk te profiteren van onderdelen binnen de VSO school. Dit doen we vanuit Triple C, waar gehechtheid en veiligheid voorop staan.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma of MBO4 met assessment;
  • Je hebt ervaring met de doelgroep en/of met jongeren met een verstandelijke beperking;
  • Je bent op de hoogte van Triple-C of bent in staat kennis hiervan snel aan te leren;
  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij het kind centraal staat;
  • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving.

Enthousiast?.
Solliciteer hier direct online voor de functie van Persoonlijk Begeleider! Graag ontvangen wij bij jouw CV een motivatie. Controleer na het indienen van je sollicitatie ook altijd even je (spam)mailbox. Voor inhoudelijk vragen over de functies, kun je contact opnemen met de teamleider Jolanda Ruiter via 06-50522331. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers via dkuijpers@cordaan.nl of 06 38 99 03 49

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature