Omschrijving

Voor onze locatie KDC de Schuit zijn wij op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor 24 uur per week. Heb jij zin om het team van Persoonlijk Begeleiders te versterken? Solliciteer direct en dan hopen wij jou binnenkort te kunnen uitnodigen voor een gesprek!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO GHZ in FWG 45 (min €2.605,- en max. €3.640,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider werk je samen met je collega’s op een groep van 7 kinderen (2 tot 7 jaar) met een matige of ernstige verstandelijke beperking. Je werkt 2 dagen op de groep mee en een dag stuur je als persoonlijk begeleider je team aan, zorg je voor een goede sfeer, verbinding met het team en ben je verantwoordelijke voor een juiste inhoudelijke begeleiding van de cliënten. Je bent eerste aanspreekpunt voor je collega persoonlijk begeleider, de manager en staat in verbinding met de behandelaren en netwerk. Je hebt coördinerende- en regietaken binnen het team en draagt de visie van Cordaan Jeugd uit: met liefde voor het leven.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een mbo (middels toetsing van een assessmentprocedure) of hbo-diploma;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep en/of met kinderen met een verstandelijke beperking;
 • Je bent op de hoogte van Triple C of bent in staat kennis hiervan snel aan te leren;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij het kind centraal staat;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Waar ga je werken?
Kinderdienstencentrum De Schuit is een observatie- en behandelcentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme of syndromen. Er wordt gewerkt vanuit een behandelsetting. De kinderen die hier komen zijn in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Op De Schuit is er plek voor 42 kinderen verdeeld over 6 groepen. De kinderen zijn aanwezig van 8.45 tot 15.00. De werkdagen zijn van 8.30 tot 16.30.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. De sluitingsdatum van de vacature is donderdag 15 juni. Voor inhoudelijke vragen over deze functie, kun je contact opnemen met Rachel Burnet, manager KDC De Schuit rburnet@cordaan.nl of T 06 28 35 64 79. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers (recruiter) via dkuijpers@cordaan.nl of T 06 38 99 03 49.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature