Omschrijving

Bij Specialistische Kinderopvang De Haven zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Persoonlijk Begeleider voor 24 tot 32 uur per week!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (24-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45 (min. €2.381 en max. €3.452 o.b.v. een 36-urige werkweek);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pensioenregeling;
 • Scholingsmogelijkheden.

Wat ga je doen?
Als Persoonlijk Begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit maar je bent ook in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren in afstemming met je directe collega's. De Persoonlijk Begeleider is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan in samenspraak met ouders. Als Persoonlijk Begeleider heb je een ondersteunende en coachende rol naar de collega´s van het team. Je stimuleert de collega s in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent vraagbaak voor collega's en anderen en draagt de kennis over. Je kan werken volgens de visie en vanuit de bedoeling. Je kan meedenken over praktische en beleidsmatige zaken die De Haven aangaat en weet dit om te zetten in acties. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en onderzoekt of die bruikbaar zijn binnen Cordaan Jeugd.

Waar ga je werken?
Je komt als Persoonlijk Begeleider te werken op Specialistische Kinderopvang De Haven. Hier komen kinderen tussen de 0-5/6 jaar. Wij vinden het belangrijk dat kinderen liefdevol worden opgevangen en zich zo optimaal mogelijk op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Het kind kan hier vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met nieuw materiaal. Dit doen we met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan de zorg voor de kinderen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt enige jaren ervaring met de doelgroep;
 • Je bent op de hoogte van Triple C en kan dit ook verder uitdragen;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sinead Noten via 06 81 1 7 97 77 of snoten@cordaan.nlof met Mariette Klukhuhn via mstobbe@cordaan.nl. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers via dkuijpers@cordaan.nl of 06 38 99 03 49

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature