Omschrijving

Voor de Zorgonderwijsgroepen van De Heldring zijn we per 15 augustus op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor 24 uur per week!

De Zorgonderwijsgroepen van De Heldring bestaan uit twee groepen. Samen met je collega Persoonlijk Begeleider zet je de structuur en inhoud neer van je Zorgonderwijsgroep. Je werkt op de groep met een begeleider en assistent begeleider.

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider werk je samen met je collega’s op een groep van ongeveer 6 of 7 kinderen (4-9 jaar) met een matige of ernstige verstandelijke beperking. Het zijn kinderen die (nog) niet kunnen functioneren in een schoolklas van 14 kinderen, maar wel de openheid van een schoolgebouw aan kunnen en eventueel op onderdelen mee kunnen doen met speciaal onderwijs.

Als Persoonlijk Begeleider ben je verantwoordelijk voor de ondersteuningsvisie, inhoud en structuur van je groep. Je stuurt zo nodig bij door middel van functionele aanwijzingen aan andere medewerkers en fungeert als aanspreekpunt voor de behandelaren, cliënten en hun netwerk. Dit doe je samen met je team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. We werken met Triple C en de leerlijnen. Van de 24 uur die je werkt, draai je twee dagen op de groep mee, de andere dag stuur je je team aan en doe je overkoepelende taken

Waar ga je werken?

In Amsterdam zijn meerdere Zorgonderwijsgroepen (ZOG’s). Deze locatie is de komende drie jaar gevestigd in Amsterdam zuid-oost en zal daarna terug verhuizen naar Amsterdam noord.

Op de ZOG’s bieden we behandeling en begeleiding aan kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme. Er wordt gewerkt vanuit een behandelsetting. We werken samen met het onderwijs (ZML onderwijs) en willen deze samenwerking continueren en uitbreiden. Het streven van onze ZOG’s is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen/jongeren te halen en waar mogelijk de kinderen door te laten stromen naar de ZMLK school.

Onze kernwaarden zijn : kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend. Deze waarden geven richting aan ons werk. We zijn benieuwd hoe jij die zou vertalen.

Wat krijg je van ons?

 • We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die zich continue aan het verbeteren is en de ambitie heeft de beste zorgverlener én zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.
 • Een jaarcontract voor 24 uur per week.
 • Salaris en inschaling conform CAO en functieniveau schaal 45.
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en hebt ruime ervaring met de doelgroep en het sturen van je eigen team.
 • Je kunt en durft de regie te nemen en neemt je collega’s mee in de ontwikkelingen binnen Cordaan.
 • Je bent op de hoogte van Triple C en kan dit ook verder uitdragen.
 • We werken met CED leerlijnen en met Plancius, hiervan heb je kennis of je kan je dit snel eigen maken.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding.
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving.
 • Je staat stevig in je schoenen, collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.

Enthousiast?

Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief. Deze mag je richten aan Ymé Schukken (yschukken@cordaan.nl). De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 28 juli op de IJzerwerkerstraat 5 in Amsterdam noord.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ymé (06 11534185).

De vacature wordt in en extern uitgezet, interne kandidaten krijgen voorrang in de procedure.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature