Persoonlijk Begeleider Jeugdzorg

Omschrijving

Wil jij je inzetten voor jonge kinderen en hun ontwikkeling? Heb jij een relevant MBO 4 of HBO diploma in de zorg (bijvoorbeeld SPH, SPW 4, MMZ 4 of vergelijkbaar)? Lees dan snel verder, want Cordaan Jeugd is voor 12 uur per week op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor de NSO (Naschoolse Opvang).

Wat ga je doen?

Als begeleider op de naschoolse opvang zorg je ervoor dat kinderen, na sluitingstijd van de dagbehandeling, worden opgevangen en een fijne middag hebben. Je begeleidt samen met een collega een groep van maximaal 7 kinderen. In overleg met elkaar bespreek je het middagprogramma en sluit je aan bij de behoefte van de kinderen. Als je vragen hebt rondom de kinderen zoek je contact met de ouders of met de begeleiders van de dagbehandeling. Je overlegt indien nodig met de persoonlijk begeleider van de kinderen of met de gedragsdeskundige. Er is altijd een achterwacht aanwezig tijdens de naschoolse opvang.


Waar ga jij werken?

De naschoolse opvang van KDC De Schuit is gevestigd in Amsterdam Osdorp. Overdag is De Schuit een kinderdienstencentrum waar kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand behandeld worden. Vanaf 15.00 wordt er op de maandag, woensdag en vrijdag naschoolse opvang geboden. De leeftijd van de kinderen die op de naschoolse opvang komen varieert tussen de 3 en 7 jaar.


De kinderen die gebruik maken van de naschoolse opvang bezoeken overdag het Kinderdienstencentrum of de Zorgonderwijsgroep in de naast ons gelegen ZMLK school. De werktijden zijn van 14.30 tot 18.30. Je kunt voor de kinderen gebruik maken van alle voorzieningen die op De Schuit aanwezig zijn, zoals een speelhal, indoor zandbak, snoezelruimte, gymzaal of buitenspeelplaats.


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in bezit van minimaal een MBO 4 diploma op het gebied van zorg, zoals SPH, SPW 4 of MMZ 4 of vergelijkbaar.
  • Ervaring met de doelgroep is een pré.
  • Je bent een warm persoon, je bent geduldig en kan werken met het feit dat de kinderen zich niet conform hun kalenderleeftijd gedragen.
  • Je bent in staat overzicht op de groep te houden en te kijken naar de behoefte van het individuele kind.

Het is belangrijk dat je iemand bent bij wie de kinderen zich op hun gemak bij kunnen voelen. Veiligheid vinden wij de basis van verdere ontwikkeling. Verder vraagt dit werk flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Je kan een leuk programma bedacht hebben, maar als dat op dat moment niet aansluit bij de groep zal je moeten kunnen schakelen naar een plan B. Omdat je samen met je collega verantwoordelijk bent voor de begeleiding van 7 kinderen vraagt dat zelfstandigheid van je en een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.


Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract voor met uitzicht op een vast contract.
  • Het salaris en inschaling is conform CAO GHZ en functieniveau. Deze functie is ingedeeld in FWG 40.
  • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.
  • We werken vanuit de kernwaarden van Cordaan VGZ, kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend.   


Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annette Muller, teammanager KDC De Schuit –
E. amuller@cordaan.nl / T. 06 2342 0093
of Marieke Hordijk, recruiter Jeugd - E. mhordijk@cordaan.nl / T. 06 2835 6372. 


De sluitingsdatum van deze vacature is 24 januari en de eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 28 januari 2019.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.