Omschrijving

Vind jij het leuk en interessant om te werken met mensen  met GGZ- problematiek? Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen deze doelgroep en in jouw werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao GGZ FWG 45 (min €2.357,- en max. €3.326 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s.

Waar ga je werken?
RIBW Ketelhuisplein is een woonvoorziening voor bewoners met een psychiatrische achtergrond die begeleiding nodig hebben bij het wonen. De RIBW bestaat uit de 24-uursvoorziening op het Ketelhuisplein met 31 bewoners. Daarnaast wonen er 23 bewoners in de directe omgeving, ook zij vallen onder de 24uurs zorg. Zij krijgen dus ook begeleiding vanuit het Ketelhuisplein en kunnen hier dag en nacht op terugvallen. Tevens zijn er nog 8 Housing First clienten. Deze clienten huren een woning in de buurt en ontvangen ook vanuit het Ketelhuisplein begeleiding.

Wat ga jij doen?
Als persoonlijk begeleider binnen deze locatie ondersteun je de cliënten, stelt samen met hen een persoonlijk ondersteuningsplan op waarin de wensen en doelen worden vastgelegd en je bewaakt de uitvoering daarvan. Je werkt volgens de herstel ondersteunende begeleiding. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zo veel mogelijk bevordert.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma op HBO-niveau zoals SPH, MWD of HBO-V waarbij ervaring in de psychiatrie een pré is. Je bent bereid in wisseldiensten te werken op dag-, avond en incidenteel nachtdiensten.
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week.
 • Je bent flexibel inzetbaar (dag-, (nacht-) en avonddiensten en daarnaast in weekenden en op feestdagen).
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstel ondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering.
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen.
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.  Meer informatie? Neem contact op met Wiel Willems (manager Ketelhuisplein) via 06-27744671 / wwillems@cordaan.nl of Kelly Danes (persoonlijk begeleider GGZ) via 06-15821179 of kgramberg@cordaan.nl.

De sluitingsdatum van deze vacature is maandag 21 juni 2021. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 28 juni (30 juni of 1 juli 2021.) 

Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature