Omschrijving

Kinderdienstencentrum De Schuit heeft een vacature voor een Persoonlijk Begeleider voor 24 uur per week.

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit maar je bent ook in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren en je directe collega's hierin mee te nemen en te ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan in samenspraak met ouders.

Als persoonlijk begeleider stuur je een groep én directe collega's aan. Je volgt de voortgang van het werk, signaleert problemen in de planning en voortgang en spreekt anderen hierop aan. Je bent vraagbaak voor collega's en anderen en draagt de kennis over. Je kan werken volgens de visie en vanuit de bedoeling en je kan meedenken over praktische en beleidsmatige zaken die KDC De Schuit aangaan en weet dit om te zetten in acties. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en onderzoekt of die bruikbaar zijn binnen Cordaan Jeugd.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en hebt enige jaren ervaring met de doelgroep VGZ jeugd;
  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
  • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving;
  • De zin “Het zal wel...” komt niet in jouw vocabulaire voor. Je gaat er voor, weet wat je doet en waarom je het doet. Je bent transparant en helder in je communicatie en staat open voor visies en meningen van anderen zodat je je eigen mening indien nodig kunt bijstellen.
  • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.

Waar ga je werken?

Kinderdienstencentrum De Schuit is een observatie- en behandelcentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme of syndromen. Er wordt gewerkt vanuit een behandelsetting. De kinderen die hier komen zijn in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Op De Schuit is er plek voor 42 kinderen verdeeld over 6 groepen. De Schuit kenmerkt zich door een hoge in-, door- en uitstroom van kinderen. Dat maakt dat de groepen voortdurend in beweging zijn. De kinderen zijn aanwezig van 8.45 tot 15.00. De werkdagen zijn van 8.30 tot 16.30

Wij vinden het belangrijk dat kinderen liefdevol worden opgevangen en zich zo optimaal mogelijk op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Het kind kan hier vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met nieuw materiaal. Dit doen we met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan de zorg voor de kinderen.

Het streven is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen te halen en waar mogelijk de kinderen door te laten stromen naar een passende vorm van onderwijs.

Onze kernwaarden zijn : kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend. Deze waarden geven richting aan ons werk. We zijn benieuwd hoe jij die zou vertalen.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die zich continue aan het verbeteren is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Het gaat om een baan van 24 uur.

Daarnaast bieden wij je:

- Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;

- Salaris en inschaling conform CAO en functieniveau schaal 45;

- Uitstekende pensioenregeling;

- Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;

- Scholingsmogelijkheden;

- Reiskostenvergoeding;

- Fietsenplan.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annette Muller teammanager KDC De Schuit via amuller@cordaan.nl of telefonisch T 0623420093

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature