Omschrijving

Beschik jij over een HBO diploma in de zorg en heb je ervaring met mensen met een verstandelijke beperking? Werk je graag in een klein team en ben je ook beschikbaar in het weekend? Voor ons logeerhuis in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider voor 16-24 uur per week. Wil je meer uren werken? We kijken dan met jou naar mogelijkheden zoals een combinatie met een andere locatie. Word jij onze nieuwe collega?

Wat krijg je van ons?

 • Een tijdelijk contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 45; (min €2.766 en max €3.861 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioenopbouw, collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en een fietsplan inclusief reparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider richt je je op de kwaliteitsontwikkeling binnen het team. Je ondersteunt, adviseert en coördineert de kwaliteit van zorg bij Logeren. Je neemt samen met je collega’s de zorg op je voor de cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking en vaak moeilijk te begrijpen gedrag. Zij hebben vooral hulp nodig bij ADL en continue begeleiding gedurende de dag. Zware medische zorg is niet van toepassing. Je begeleidt de cliënten samen met een of twee andere begeleiders. Je onderneemt activiteiten zoals zwemmen, naar de gymzaal en samen koken.

Daarnaast houd je intakegesprekken en beoordeel je nieuwe aanmeldingen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de begeleidingsafspraken t.a.v. het Logeren in samenspraak met naasten, dagbesteding en gedragsdeskundige. Je hebt een actieve rol bij de uitbreiding van het Logeren naar door de week.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante afgerond HBO zorgdiploma (bijv. SPH) of hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent voor minimaal 16-24 uur beschikbaar;
 • Je hebt werkervaring met de doelgroep MVB / EVB;
 • Je ben, in overleg inzetbaar in het weekend, en doet een deel van je werkzaamheden door de week;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je kunt collega’s meenemen, coachen en inhoudelijk aansturen;
 • Je hebt respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen;
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op de locatie Logeren 21+ in Amsterdam Noord. De cliënten wonen thuis en hebben door de week dagbesteding. Ze komen logeren om de situatie thuis te verlichten. Elk weekend komen 10- 11 volwassen cliënten logeren in de doelgroep matig tot ernstig verstandelijk beperkt (MVB / EVB). Ook is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag en/of meervoudige beperkingen. Sommige cliënten zitten in een rolstoel en veel cliënten hebben hulp en ondersteuning nodig bij ADL.

Het logeren is nu nog alleen in het weekend geopend van vrijdagmiddag tot maandagochtend, maar in de loop van 2024 zal het logeren in stapjes worden uitgebreid naar door de week. Het logeren is onderdeel van het programma Kleurrijk Ontzorgen van Cordaan. Enthousiast?

Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) ekooger@cordaan.nl. 

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij bij Fatima Agourzil, (Teamleider Logeren) via 06 28817188 (alleen op vrijdag of zaterdag) of fagourzil@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature