Omschrijving

Als persoonlijk begeleider LVB+ bij onze locatie De Bazelhof maak je impact op het leven van mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende GGZ-problematiek. Je begeleidt hen bij het behalen van zowel kleine als grote doelen. Van het stimuleren om op te ruimen tot het begeleiden naar werk of een woning in de wijk. Wij vieren alle successen. Doe jij de volgende keer mee?

Wat krijg je van ons?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao Gehandicaptenzorg.

 • Een jaarcontract van 32 tot 36 uur per week 
 • Een salaris van minimaal €2.766,00 tot €3.861,00 (FWG 45) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
 • De mogelijkheid om bij locatie Bazelhof gratis te parkeren met de parkeer-app
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar

 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering

 • Reiskostenvergoeding 

 • Een fietsplan

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken
Welkom bij onze behandellocatie De Bazelhof: een huiselijke locatie met twaalf appartementen, midden in een rustige, fijne woonwijk in Amsterdam Nieuw-West. Hier bieden wij een thuis aan een diverse groep van 12 interne bewoners en 11 cliënten in de wijk. De groep varieert in leeftijd van 22 tot 74 jaar en hebben een licht verstandelijke beperking met bijkomende problematiek (LVB+). Denk hierbij aan hechtingsproblematiek of trauma. Zij hebben uiteenlopende hulpvragen en doelen. 

Het mooiste aan onze groep bewoners is dat we kleine én grote doelen met hen kunnen behalen. Zo lukt het voor de ene bewoner na veel geduld opeens wél om schoon te maken en verhuist een andere bewoner naar een woning in de wijk. Wij geloven dat onze bewoners, hoe jong of oud, nooit uitgeleerd zijn. We willen dan ook het beste uit ieder van hen halen! 

We hebben een gedreven en enthousiast team van 8 medewerkers waaronder begeleiders en persoonlijk begeleiders. Het team is een mooie mix van een aantal begeleiders met veel kennis en een groep jonge begeleiders met nieuwe, frisse ideeën. We zijn ontzettend gemotiveerd en vieren graag samen grote en kleine successen. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen
Als persoonlijk begeleider bij Cordaan speel je een centrale rol in het leven van onze LVB+ cliënten. Je luistert naar de behoeften en wensen van de cliënt en stelt samen een persoonlijk plan op. Het werk is heel divers. Het ene moment help je een cliënt bij het omgaan met sociale relaties en het andere moment begeleid je hen naar een woning in de wijk. We vinden het belangrijk dat de cliënten altijd centraal staan. Je past jouw manier van begeleiden dan ook aan naar hun steeds veranderende zorgvraag. Samenwerking is hierin ontzettend belangrijk.

Bij Cordaan begeleiden we LVB+ cliënten volgens de LifeWise methodiek.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo- of mbo-4 zorgdiploma. Denk hierbij aan Social Work, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening enzovoort. 
 • Je werkt op hbo werk- en denkniveau. Indien je een mbo-4 diploma hebt, toetsen wij dit middels een assessment 
 • Je hebt al een aantal jaar werkervaring opgedaan met mensen met een licht verstandelijke beperking en GGZ-problematiek
 • Je neemt actie vanuit de doelen en behoeften van de cliënt en reageert vlot op veranderende omstandigheden
 • Je bent vasthoudend en doortastend. Doet een bewoner bijna nooit de deur open? Jij probeert het elke keer weer met frisse moed 
 • Je vindt het geen probleem om af en toe onregelmatig te werken

Kun jij hiernaast goed prioriteiten stellen op een dag en schrijf je helder en duidelijk? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Inclusief werving- en selectiebeleid 

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?

Solliciteer hier direct online! Solliciteren is mogelijk tot 24 april. We werven doorlopend. Indien we een geschikte kandidaat vinden, sluiten we de vacature eerder. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je nog vragen? App, mail of bel dan met onze recruiter, Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02 of lcohrs@cordaan.nl. We kijken uit naar jouw reactie! 

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature