Omschrijving

Ben jij een gepassioneerde zorgprofessional met een HBO-diploma en op zoek naar een uitdagende functie als persoonlijk begeleider op een LVB+ locatie in Amsterdam? Dan is Cordaan op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract van 24-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg FWG 45 (€2.605 - €3.640 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;

  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;

  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;

  • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!

  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider bij Cordaan speel jij een essentiële rol in het leven van onze LVB+ cliënten tussen de 18 en 60 jaar. Jij zorgt ervoor dat zij de zorg en begeleiding krijgen die zij nodig hebben om zich te ontwikkelen en een volwaardig leven te leiden. Bij Cordaan kijken we naar de individuele zorgvraag van de cliënt en passen we onze begeleiding daarop aan. Jij als persoonlijk begeleider hebt hierin een belangrijke rol. Je luistert naar de wensen van de cliënt en stelt samen met hem of haar een persoonlijk plan op. Dit plan voer je vervolgens samen met je collega's en de cliënt uit. Je werkt daarbij nauw samen met de gedragsdeskundige en andere zorginstanties.

Als persoonlijk begeleider bij Cordaan ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de cliënt bij alle voorkomende werkzaamheden op diverse levensgebieden, zoals huisvesting, werk/dagbesteding, psychisch/lichamelijk functioneren en sociaal relaties. Je helpt de cliënt bij het creëren van een prettige leefomgeving en draagt bij aan zijn of haar ontwikkeling en sociale netwerk. Bij Cordaan begeleiden we LVB+ cliënten volgens de LifeWise methodiek. Als nieuwe collega krijg je bij ons een cursus over deze methodiek, zodat je jezelf hierin kunt ontwikkelen.


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent flexibel inzetbaar maandag t/m zondag, ochtend, dag en avond + feestdagen;
  • Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en hebt meerdere jaren werkervaring met mensen met ernstige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek met een (licht) verstandelijke beperking;
  • Je kan inspelen op de sociaal emotionele ontwikkelingsleeftijd van de cliënt en de daarbij behorende begeleidingsstijl.

Waar ga je werken?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature als persoonlijk begeleider LVB+ bij Cordaan en wil je graag meer informatie over de locaties en mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze recruiter. Onze recruiter kan je alles vertellen over de verschillende locaties en functiemogelijkheden binnen Cordaan. Samen kunnen jullie bekijken welke locatie het beste bij jou past en hoe jij als persoonlijk begeleider het verschil kunt maken voor onze LVB+ cliënten.


Enthousiast?
Solliciteer hier direct online! Solliciteren is mogelijk tot 30 september. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Romy van Beek recruiter via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature