Omschrijving

Als ervaren persoonlijk begeleider op onze locatie Parkhof JoVo (jongvolwassenen) maak je impact op het leven van cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals een verslaving of psychische problemen (LVB+). Daarnaast zet je jouw expertise, kennis en ervaring in om mee te bouwen aan ons team. Een mooie uitdaging voor jou! 

Wat krijg je van Cordaan?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao Gehandicaptenzorg.

 • Een jaarcontract van 32 tot 36 uur per week met een uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris van minimaal €2.821,00 tot maximaal €3.938,00 (FWG 45) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en de standaard vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
 • Locatie Parkhof ligt op loopafstand van het winkelcentrum en de metro. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats of voor de deur

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken?
Welkom bij Parkhof JoVo. Onze moderne, levendige locatie in Amsterdam Zuidoost in de wijk Reigersbos. Hier wonen vijftien jongvolwassen cliënten, zowel mannen als vrouwen, in de leeftijd van 20 tot 30 jaar. Zij hebben een licht verstandelijke beperking met bijkomende complex gedragsproblematiek en psychische uitdagingen. De meeste van hen vinden het belangrijk om steeds zelfstandiger te worden en hebben mooie dromen en doelen. Ons team is nog vol in ontwikkeling. Vind jij het leuk om mee te bouwen? Dan maken we graag kennis met jou! 

Wat ga je doen?
Als ervaren persoonlijk begeleider weet jij als geen ander dat de weg naar zelfstandigheid voor cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek niet altijd soepel en makkelijk verloopt. Ze hebben jouw onvoorwaardelijke steun en vertrouwen hard nodig om stappen te durven maken. Fouten maken? Dat mogen onze bewoners!  Jij verwerkt de ontwikkeldoelen van de bewoners in een zorgplan op maat. Daarnaast vind je het belangrijk om elke bewoner op een andere manier te begeleiden: want geen bewoner is hetzelfde.

Bij Cordaan begeleiden we LVB+ cliënten volgens de LifeWise methodiek. Als nieuwe collega krijg je bij ons een cursus over deze methodiek, zodat je jezelf hierin kunt ontwikkelen.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo diploma óf je hebt een mbo-4 diploma en ervaring als begeleider. 
  Indien je beschikt over een mbo-4 diploma, behoort een assessment tot de procedure
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring met mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek
 • Je hebt een duidelijke visie op de doelgroep en begeleidingsstijlen 
 • Je speelt in op de sociaal emotionele ontwikkelingsleeftijd van de cliënt en de daarbij behorende begeleidingsstijl
 • Je bent bereid, daar waar nodig, onregelmatig te werken (maandag t/m zondag, tussen 7.00-22.30 en eventueel met de feestdagen)

Vind jij het hiernaast leuk om samen met andere persoonlijk begeleiders te bouwen aan een team? We horen graag jouw ideeën hierover!

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met 1 augustusControleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) via nvanveenhuizen@cordaan.nl. We kijken uit naar jouw reactie!


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature