Omschrijving

Als persoonlijk begeleider op onze splinternieuwe locatie de Beemsterstraat in Amsterdam-Noord heb je impact op het leven van cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychische kwetsbaarheid.  Wil jij werken in een hecht en zelforganiserend team? Dan is deze functie bij Cordaan iets voor jou!

Wat krijg je van Cordaan?

 • Een tijdelijk contract van 32 tot 36 uur per week tot het einde van 2024
  Bij Cordaan is veel mogelijk. Onze recruiter denkt graag met je mee over een mogelijke vervolgstap.

 • Een salaris van minimaal €2.821,00 tot maximaal €3.938,00 (FWG 45) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en de standaard vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider GGZ bij Cordaan speel je een centrale rol in het leven van onze GGZ-cliënten. Het werk is heel divers. Het ene moment ben je druk bezig met het schrijven van een behandelplan en het andere moment ga je in gesprek met een jongvolwassene over toekomstplannen. Je zorgt voor vertrouwen, stabiliteit en moedigt hen aan waar nodig. We vinden het belangrijk dat de cliënten altijd centraal staan. Je past jouw manier van begeleiden en het behandelplan dan ook aan naar hun steeds veranderende zorgvraag. Hiernaast heb je veel regie, ondersteun je de begeleiders en werk je nauw samen met gedragsdeskundigen. Een mooie uitdaging voor jou!

Waar ga je werken?
Welkom bij de Beemsterstraat, een prachtige nieuwe locatie met een grote, mooie binnentuin en een inloopwoonkamer. Rondom deze woonkamer bevinden zich de appartementen van onze cliënten. De locatie biedt een unieke opzet met twee entreedeuren per studio: één voor maximale ondersteuning en één voor meer zelfstandigheid. Dit geeft cliënten de mogelijkheid om geleidelijk door te stromen naar zelfstandig wonen. Ons team bestaat uit 12 tot 14 betrokken collega's en begeleidt 28 cliënten met een licht verstandelijke beperking. We werken met cliënten met complexe problematiek, waaronder een psychische kwetsbaarheid en verslavingsproblematiek. Samen zorgen we voor een veilige en stabiele omgeving, waar cliënten kunnen groeien en zich ontwikkelen. Kom jij ons team versterken?

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding in de zorg afgerond en hbo werk- en denkniveau

 • Je hebt ervaring met en kennis van de doelgroep: mensen met een licht verstandelijke beperking en GGZ-problematiek

 • Je bent flexibel inzetbaar: doordeweeks, in het weekend, overdag en 's avonds

 • Je kunt goed aanvoelen wat een cliënt nodig heeft en speelt hierop in

 • Je hebt frisse nieuwe ideeën en vindt het leuk om deze in de praktijk te brengen

Enthousiast?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) via nvanveenhuizen@cordaan.nl. Solliciteren is mogelijk tot 1 augustus. We werven doorlopend. Indien we eerder een geschikte kandidaat vinden, sluiten we de vacature eerder. We kijken uit naar jouw reactie!

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature