Persoonlijk Begeleider Mandarijnenstraat

Omschrijving

Als persoonlijk begeleider in de zorg bij Cordaan ga je net dat stapje verder: je coördineert, schrijft persoonlijk plannen en onderhoudt contacten met artsen, zonder dat je het directe contact met jouw cliënten verliest. Kom jij het team op de Mandarijnenstraat in Amsterdam Noord versterken?


Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider houd je je vooral bezig met de persoonlijke doelen en ontwikkeling van jouw cliënt. Je hebt ook een aantal kantooruren in een week. Je schrijft de persoonlijk plannen, onderhoudt contacten met de familie, plant ziekenhuis- of doktersafspraken in en evalueert in samenwerking met andere artsen of de gedragsdeskundige.  

 

Waar ga je werken?
Op de Mandarijnenstraat wonen 14 cliënten met een LVB (licht verstandelijke beperking). Zij delen met zijn tweeën een appartement met sanitair en een wasmachine. De meeste cliënten gaan overdag zelfstandig naar werk. Zij hebben opvang op steunpunt Mandarijnenstraat van 8:00-10:00 voor ontbijt, dan van 16:00-17:00 voor koffie na werk en van 18:00-21:00 voor het avondeten. Er wordt dus gezamenlijk gegeten en er is een woonkamer. De begeleiders en een vrijwilliger koken. Elke bewoner heeft een vaste dienst om mee te helpen in de keuken. Op vrijdagavond is er een borrelavond.


Duale problematiek komt bij deze doelgroep minder voor, wel is het sociaal-emotionele niveau vrij laag. Dit betekent dat je als persoonlijk begeleider goed moet kunnen begrenzen en structuur aangeven. Ook ADL komt bij deze bewonersgroep bijna niet voor.


Vereisten

Wie hebben wij nodig? 

 • Je bent in het bezit van een gericht hbo diploma voor SPH, MWD, HBO-V of een soortgelijke opleiding  (harde eis);
 • Je bent parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden en onregelmatige diensten, geen nachtdiensten).
 • Je hebt ervaring in de VGZ.


Wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract voor 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris in schaal FWG 45 van de CAO Gehandicaptenzorg (€2.016 - €3.084 op basis van een fulltime dienstverband)
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een ruim scholingsaanbod via ons eigen leerportaal;
 • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen. Er is bij Cordaan alle mogelijkheid om verder te groeien of om een overstap te maken naar bijvoorbeeld de ouderenzorg.


Enthousiast? 
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan bellen wij jou.

Meer informatie? Neem contact op met:

- Marieke Hordijk (recruiter) via T. 06 2835 6372
- Marlous Dekker (teammanager Kastanjehof) via T. 06 1840 7717


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.