Omschrijving

Ben jij net afgestudeerd en wil je graag aan de slag in de zorg? Of ben je juist toe aan een nieuwe uitdaging binnen jouw vakgebied? Wanneer je op zoek bent naar een baan als begeleider in de zorg, ben je bij Cordaan aan het goede adres. Wij maken het jou gemakkelijk: je hoeft bij ons geen motivatiebrief in te dienen. Geïnteresseerd? Lees snel verder hoe je in contact komt met ons recruitment team!

Welke doelgroep past bij jou?
Of je nu in de Gehandicaptenzorg, Dagbesteding, Jeugd of GGZ wil werken; Cordaan VGZ/GGZ werkt met alle doelgroepen. Zie jij jezelf op een woongroep, of ben jij juist op je best in een ambulant team? Wil je starten in de flexpool, of zoek je een uitdagende positie als (persoonlijk) begeleider met doorgroeimogelijkheden? Wij zijn benieuwd naar jou!

Bij Cordaan draaien we de sollicitatieprocedure om: wij kijken naar jouw talenten, jouw wensen en jouw profiel om de beste match te maken met onze vacatures voor Ondersteunend begeleider of flexer (mbo3), Begeleider (mbo4) en Persoonlijk begeleider (hbo).

Vereisten

Hoe werkt het?
Lange lijsten met vacatures doorlezen, daar wordt niemand vrolijk van. Daarom maken wij het makkelijk voor jou om te solliciteren! Wij vragen je daarom niet om een motivatiebrief. Wat hebben wij wel nodig van jou?

 • Klik op de knop ´Solliciteren´ en vul het vragenformulier in met jouw wensen. Let op: je hoeft geen motivatiebrief in te dienen, dit veld mag je dus overslaan. Houd er rekening mee dat je ervaring moet hebben met de door jouw opgegeven doelgroepen. Hoe breder jouw zoekveld, hoe groter de kans op een match met een van onze vacatures!
 • Onze recruiters maken de best mogelijke matches met onze vacatures, en zullen je voorstellen bij verschillende Cordaan locaties.
 • Met de locatiemanager drink jij (online) een kopje koffie.
 • Zie jij jezelf hier wel werken? Dan maak je verder kennis op de locatie en loop je een dagdeel mee.
 • Wanneer jij dan nog steeds enthousiast bent, ga je door naar het arbeidsvoorwaardengesprek.
 • Wie weet is binnenkort jouw eerst werkdag op een van onze locaties!
 • Ook interne medewerkers van Cordaan nodigen wij van harte uit te solliciteren.


Cordaan groeit met je mee

Of je nu in de Gehandicaptenzorg, Dagbesteding, Jeugd of GGZ wil werken; Cordaan VGZ/GGZ werkt met alle doelgroepen. Wanneer jij bij Cordaan start in een van onze functies als ondersteunend begeleider, begeleider of persoonlijk begeleider, is dit niet jouw eindstation. Graag kijken wij met jou mee zodat jouw carrière in de zorg zich verder ontwikkelt bij Cordaan.


De voordelen van Cordaan

 • Je werkt voor de grootste zorgorganisatie van Amsterdam en omstreken.
 • Toch liever werken met een andere doelgroep? Cordaan denkt met je mee hoe je deze switch kan maken.
 • Kies zelf je contract: vaste uren met uitzicht op een vast dienstverband? Of bepaal jij liever zelf je rooster met een flexibel contract?
 • Altijd recht op een pensioenregeling, ongeacht je contract.
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw bankrekening!
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan

Vragen?
Neem contact op met een van onze recruiters tijdens ons telefonisch spreekuur, van maandag t/m donderdag van 13:00 tot 15:00, of stuur ons een mailtje.


Deze vacature is specifiek voor kandidaten met een (bijna) afgerond zorgdiploma op minimaal mbo 3 niveau in de VGZ/GGZ. 
Op zoek naar een stage of een omscholingstraject tot Verzorgende IG? Klik dan op de links.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature