Omschrijving

Werk jij al een tijdje als verzorgende IG in de ouderenzorg en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Het aansturen, coördineren, persoonlijke plannen opstellen, contacten onderhouden met specialisten en verwanten; het biedt de nieuwe uitdaging in de zorg waar jij als verzorgende IG naar op zoekt bent.

Of ben jij al verpleegkundige en ben jij graag een voorbeeld voor jouw team, coach jij graag je collega´s op de kwaliteit van hun werkzaamheden? Coördineer je graag werkprocessen om de zorg te optimaliseren? Denk je graag oplossingsgericht mee? Laat dan snel wat van je horen! Als je van variatie houd, goed uit de voeten kunt met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dan is de functie van persoonlijk begeleider een zeer leuke en uitdaging. Je komt te werken in een groot team met verschillende culturen, functies niveaus en leeftijden, kortom genoeg redenen om bij ons te solliciteren.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd zorg of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract (28 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT
  Verzorgende IG -> FWG 40, min. €2.068,- en max. €3.060,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
  Verpleegkundige -> FWG 45 min. €2.492 en max. €3.362,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden (bv. om je binnen een jaar te ontwikkelen tot persoonlijk begeleider);
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw bankrekening!
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar voor jouw fiets;
 • Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan om voordelig een nieuwe fiets te kopen.
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan!

Wat ga je doen?
Persoonlijk begeleider (PB) is een verpleegkundige rol waarbij coördinerende taken zijn inbegrepen. Jij zorgt dat het zorgproces van bewoners goed verloopt, met als doel dat zij hier op een prettige en zelfstandige manier verblijven. Dit doe je onder andere door:

 • een voorbeeld te zijn voor jouw team en medewerkers te coachen op de kwaliteit van hun werkzaamheden.
 • het coördineren van de werkprocessen op de afdeling, om de zorg te optimaliseren.
 • oplossingsgericht mee te denken over het verbeteren van het beleid binnen de locatie.
 • alert te zijn op veranderingen in de gezondheid van cliënten en de zorg hierop aan te passen.
 • hiervan verslag te leggen in het elektronisch cliëntendossier.
 • een herkenbaar gezicht en aanspreekpunt te zijn voor cliënten, naasten en alle betrokken disciplines. Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners.

Wie ben jij?

 • Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige niveau 4 (mbo) of verzorgende IG met ambities om te groeien
 • Je kunt parttime of fulltime aan de slag.
 • Je werkt graag met ouderen en specifiek met de doelgroep.
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden.
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed aangeven.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw bewoners en wordt hier zelf ook blij van.

Vereisten

Waar ga je werken?
Op dit moment is er plek voor een Persoonlijk Begeleider op de volgende locaties:

Noord
De Die
Verpleeghuis de Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de geleverde zorg aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid en welzijn voorop staan. Wij zijn momenteel op zoek naar een Persoonlijk Begeleider met affiniteit met de doelgroep PG, die 28 tot 32 uur per week flexibel beschikbaar is.

West
Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

Nieuw Vredenburgh
Aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt staat woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Nieuw Vredenburgh heeft 1-kamerappartementen voor ouderen, en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Oost/Zuidoost

Eben Haëzer

Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost in een rustige groene buurt. Er zijn ruime en moderne appartementen met een eigen badkamer met douchte en toilet. Er zijn woongroepen voor cliënten met dementie, woongroepen voor cliënten die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben en er is een afdeling waar mensen met niet aangeboren hersenletsel verblijven. Ook biedt Eben Haëzer mogelijkheden voor tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld voor revalidatie na een ziekenhuis opname of beroerte. Ook is er een wijkkliniek, kortom een locatie die veel te bieden heeft. Op dit moment is er een vacature voor persoonlijk begeleider op de PG afdeling.

Diemen

Berkenstede
De afdeling de Bomentoren is een toren van 8 etages waar 84 bewoners wonen. Er wordt zorg verleend aan een grote groep bewoners met
verschillende hulpvragen. Denk aan dementieel beeld (5VV) zonder Artikel21 (bopz), verzorgingshuis bewoner (4VV) en verpleeghuiszorg (6VV). De bewoners wonen in grote appartementen, geschikt voor min of meer zelfstandig wonen maar ook om zware zorg te verlenen. Momenteel is de afdeling in transitie, van zzp zonder behandeling naar met behandeling en wordt steeds meer vormgegeven op verpleeghuiszorg. Een interessante ontwikkeling voor je deskundigheidsvordering. Je bent als persoonlijk begeleider verantwoordelijk voor 12 bewoners op de 3de etage. Als je van variatie houd, goed uit de voeten kunt met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dan is dit een zeer leuke functie. Je komt te werken in een groot team +/-38 personen, verschillende culturen, functie niveaus, en leeftijden. Als
verpleegkundig persoonlijk begeleider kun je je aanmelden om ook (laag frequent) MVT diensten in het huis te draaien. Ervaring in triage is dan gewenst.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Chantal Vingerling via cvingerling@cordaan.nl of 06-28171503
Emilie Engel via eengel@cordaan.nl of 06-18734007

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature