Persoonlijk Begeleider ouderenzorg

Omschrijving

Voor ons woon-, zorg- en dienstencentrum Berkenstede in Diemen zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider met verpleegkundige achtergrond. Ben jij graag een voorbeeld voor jouw team, coach jij graag je collega's op de kwaliteit van hun werkzaamheden? Coördineer je graag werkprocessen om de zorg te optimaliseren? Denk je graag oplossingsgericht mee? Laat dan snel wat van je horen! Als je van variatie houd, goed uit de voeten kunt met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dan is dit een zeer leuke en uitdagende functie. Je komt te werken in een groot team met verschillende culturen, functies niveaus en leeftijden, kortom genoeg redenen om bij ons te solliciteren. 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd zorg of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract (28 tot 32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, Verpleegkundige in FWG 45 min. €2.419 en max. €3.264,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?

 • Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige niveau 4 (mbo);
 • Je kunt parttime of fulltime aan de slag;
 • Je werkt graag met ouderen en specifiek met de doelgroep;
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden;
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed aangeven;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw bewoners en wordt hier zelf ook blij van.

Vereisten

Waar ga je werken?
Zowel op de Faunatoren als de Bomentoren zoekt Berkenstede een persoonlijk begeleider.

De Faunatoren in Berkenstede (Diemen) is een psychogeriatrisch afdeling waar 36 cliënten wonen die verdeeld is over 3 afdelingen (12 per afdeling). Wij zijn op zoek naar een persoonlijk begeleider die affiniteit heeft met de doelgroep, de doelgroep passende zorg kan bieden en de kwaliteit van de zorg goed kan bewaken. Een persoonlijk begeleider die samen met zijn/haar collega´s de zorg voor de bewoners op een hoge niveau weet te brengen. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit 12 cliënten met verschillende fases van dementie. Je werkt 32 uur in de week.

De afdeling de Bomentoren is een toren van 8 etages waar 84 bewoners wonen. Wij verlenen zorg aan een grote groep bewoners met verschillende hulpvragen. Denk aan dementieel beeld (5VV) zonder Artikel 21 (bopz), verzorgingshuis bewoner (4VV) en verpleeghuiszorg (6VV). De bewoners wonen in grote appartementen, geschikt voor min of meer zelfstandig wonen maar ook om zware zorg te verlenen. Je bent als persoonlijk begeleider verantwoordelijk voor 12 bewoners op de 3de etage. Als je van variatie houd, goed uit de voeten kunt met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dan is dit een zeer leuke functie. Je komt te werken in een groot team +/-38 personen, verschillende culturen, functie niveaus, en leeftijden. Als verpleegkundig persoonlijk begeleider kun je je aanmelden om ook (laag frequent) MVT diensten in het huis te draaien. Ervaring in triage is dan gewenst.

Wat ga je doen?
Persoonlijk begeleider is een verpleegkundige rol waarbij coördinerende taken zijn inbegrepen. Jij zorgt dat het zorgproces van bewoners goed verloopt, met als doel dat zij hier op een prettige en zelfstandige manier verblijven. Dit doe je onder andere door:

 • een voorbeeld te zijn voor jouw team en medewerkers te coachen op de kwaliteit van hun werkzaamheden;
 • het coördineren van de werkprocessen op de afdeling, om de zorg te optimaliseren;
 • oplossingsgericht mee te denken over het verbeteren van het beleid binnen de locatie;
 • alert te zijn op veranderingen in de gezondheid van cliënten en de zorg hierop aan te passen;
 • hiervan verslag te leggen in het elektronisch cliëntendossier;
 • een herkenbaar gezicht en aanspreekpunt te zijn voor cliënten, naasten en alle betrokken disciplines. Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar  Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Marlyn ten Have (teammanager Bomentoren) via 06-28498511 of Raidsel Vrutaal (teammanager Faunatoren) via 06-14843632. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature