Omschrijving

Ricardo werkt al een tijdje als verpleegkundige in de ouderenzorg en vindt dat het tijd is voor een volgende stap. Persoonlijk begeleider lijkt hem een mooi vervolg. Aansturen, coördineren, bijleren, persoonlijke plannen opstellen, nauw de contacten onderhouden met specialisten en verwanten: het biedt de nieuwe uitdaging in de zorg waar Ricardo naar zoekt. Kom jij ook als persoonlijk begeleider werken op een van onderstaande Cordaan locaties?

Wat krijg je van ons?
De kans jezelf te ontwikkelen volgens je eigen wensen. Nu ben je persoonlijk begeleider maar over een jaar volg je misschien een traineeship tot teammanager. En daarna? Dat bepaal je zelf! Daarnaast;

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. €2.419 en max. €3.264,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Wie ben jij?

 • Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige niveau 4 (mbo) of verzorgende IG met ambities om te groeien.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden zodat je op verschillende niveaus kunt communiceren;
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden, kan aansturen en motiveren;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je bent collegiaal en kan goed in teamverband werken;
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden, kan aansturen en motiveren;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
Als persoonlijk begeleider kan je werken op onderstaande locaties: ;

Oost

De Kastanjehof
De Kastanjehof is een klein woonzorgcentrum in de Oosterparkbuurt. Het is een uitzonderlijk huis om twee redenen: het heeft 'De Salon', een dagverzorgingsproject waar elke dag sociale en culturele activiteiten worden aangeboden voor mensen van alle culturen en nationaliteiten. De andere reden die de Kastanjehof uniek maakt, is dat er ook ouderen wonen met een verstandelijke beperking. Het maakt de Kastanjehof een bruisende, kleurrijke en multiculturele plek waar iedereen zich kan thuisvoelen onder hetzelfde dak. Een werkplek waar nooit een dag hetzelfde zal zijn. Op de 1ste etage wonen 25 bewoners met een somatisch en/of psychogeriatrische indicatie.

Berkenstede
De Faunatoren in Berkenstede (Diemen) is een psychogeriatrisch afdeling waar 36 cliënten wonen die verdeeld is over 3 afdelingen (12 per afdeling). Wij zijn op zoek naar een persoonlijk begeleider die affiniteit heeft met de doelgroep, de doelgroep passende zorg kan bieden en de kwaliteit van de zorg goed kan bewaken. Een persoonlijk begeleider die samen met zijn/haar collega´s de zorg voor de bewoners op een hoge niveau weet te brengen. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit 12 cliënten met verschillende fases van dementie. Je werkt 32 uur in de week.

West


Het Spaarnhout
In Het Spaarnhout, onze nieuwe kleinschalige woonzorgvoorziening in de Houthavens van Amsterdam, wonen 50 ouderen met psychogeriatrische problematiek, verdeeld over 6 woongroepen. Het is een duurzaam, modern huis. Dit zal je vooral merken aan het scheiden van afval en het inkopen van eten. Zorgmedewerkers zijn integraal verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van de inwoners. Je kookt bijvoorbeeld samen met bewoners een lekkere maaltijd of maakt een ommetje met hen.

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

Ottho Helderingstraat
De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie. Per afdeling wonen er 18 cliënten verdeeld over drie huisjes. Wij zijn op zoek naar een Persoonlijk Begeleider die affiniteit heeft met psychogeriatrie én met de islamitische cultuur. Op de Ottho Heldringstraat hebben wij één islamitische woongroep. Wij zijn op zoek naar gekwalificeerde medewerkers die deze doelgroep passende zorg kunnen bieden. De afdeling waar je komt te werken is een afdeling in ontwikkeling, wij bieden je een uitdagende baan waarin we van jouw kwaliteiten gebruik willen maken om de afdeling weer goed op poten te zetten.

Noord

De Die
Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.

Wat ga je doen?
Jij vervult de rol van persoonlijk begeleider (PB). Dit is een verpleegkundige rol, waarin je het verschil maakt in het dagelijks leven van onze bewoners. Als persoonlijk begeleider bied je optimale zorg en ondersteuning aan cliënten en hun naasten op basis van een persoonlijk plan. Je bent de vaste contactpersoon en aanspreekpunt voor cliënt, naasten en alle betrokken disciplines. Daarnaast ben je een voorbeeld voor het team, coacht medewerkers op de inhoud van hun werkzaamheden en draagt bij aan kwaliteitsverbetering van de zorg op de afdeling. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters: 
Noord/West: Masih Wakil via 06-34165942
Oost/Zuidoost: Emilie Engel via 06-18734007

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature