Persoonlijk begeleider - PG - Nieuw Vredenburgh

Omschrijving

Voor onze locatie Nieuw Vredenburgh in Amsterdam - West zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega met hart voor de ouderenzorg. Jij krijgt de kans je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied en hebt een belangrijke rol in het hoog houden van de kwaliteit van de zorg. Wij denken graag met je mee over jouw mogelijkheden binnen Cordaan. Lijkt het je leuk om te werken op een unieke locatie in een levendige buurt? Wij horen graag van je!


Wat ga je doen?
Jij vervult de rol van persoonlijk begeleider (PB). Dit is een verpleegkundige rol, waarin je het verschil maakt in het dagelijks leven van onze bewoners en je een steentje bijdraagt aan de professionalisering van deze locatie. Als persoonlijk begeleider op afdeling Eenhoorn bied je optimale zorg en ondersteuning aan cliënten en hun naasten op basis van een persoonlijk plan. Je bent verantwoordelijk voor het totale zorgproces en bewaakt en evalueert de gezondheids- en welzijnssituatie van de cliënt voortdurend. Je hebt de regie over de zorg voor een aantal cliënten; voor hen ben jij de vaste contactpersoon. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt en beoordeel je welke zorg wenselijk is met onder andere als doel dat de cliënt eigen regie en zelfbeschikking van het leven behoud of verkrijgt. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en bent de spil in het zorgproces van de cliënt. Je bent de vaste contactpersoon en aanspreekpunt voor cliënt, naasten en alle betrokken disciplines. Daarnaast ben je een voorbeeld voor het team, coacht medewerkers op de inhoud van hun werkzaamheden en draagt bij aan kwaliteitsverbetering van de zorg op de afdeling. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling.Waar ga je werken?

Nieuw Vredenburgh is een verpleeghuis met een oud-Amsterdamse sfeer. Het staat in een levendige, kleurrijke, bruisende en multiculturele buurt in Amsterdam West / de Baarsjes waar veel activiteiten ondernomen worden. Nieuw Vredenburgh heeft in de wijk een inloop functie voor ouderen. Het zorgcentrum heeft in totaal 124 appartementen en verschillende aanleunwoningen. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de geleverde excellente zorg en dienstverlening aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid, gastvrije ambiance en welzijn voorop staan.


Afdeling de Eenhoorn

Afdeling de Eenhoorn op Nieuw Vredenburgh is gesloten PG afdeling waar 27 mensen verblijven met een van dusdanige cognitieve aandoening waardoor zelfstandig wonen, met semi-begeleiding en buiten een beschermende leefomgeving niet meer mogelijk is.

De cognitieve aandoening betreft verschillende vormen van een dementie waaronder Alzheimer, vasculaire dementie en fronto-temporale dementie. Deze verschillende hersenziekten vragen om verschillende zorgbehoeften. Deze mensen kunnen op de Eenhoorn rekenen op een beschermende leefomgeving waarbij zij geholpen worden door het verzorgend personeel, gastvrouwen en vrijwilligers, met het behouden van het dag- en nachtritme, eigen verzorging, zowel onder begeleiding als volledig overgenomen wanneer men het zelf niet meer kan, structuur in de dag, welzijn en zingeving en het onderhouden van contacten in de familiaire en/of sociale omgeving. Wij zoeken voor onze afdeling iemand die buiten de lijntjes kleurt, vernieuwend is en de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van de zorg nog hoger te maken. Wil jij samen met o.a. de huidige drie Persoonlijke begeleiders meehelpen om onze afdeling tot een groter succes te maken? Solliciteer dan direct op deze vacature!Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je bent een verzorgende IG niveau 3 met aanvullende opleiding tot PB-er of een ambitieuze VIG-er die verder wilt studeren en open staat om een opleiding te volgen tot verpleegkundige of je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige niveau 4.
 • Je hebt een diploma verzorgende IG, verpleegkundige en/of MMZ niveau 4 met aanvullende opleiding tot PB-er.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden zodat je op verschillende niveaus kunt communiceren.
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden, kan aansturen en motiveren.
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van.
 • Je bent collegiaal en kan goed in teamverband werken en vindt
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden, kan aansturen en motiveren.
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.


Wat krijg je van ons?

 • De kans jezelf te ontwikkelen volgens je eigen wensen. Nu ben je persoonlijk begeleider maar over een jaar volg je misschien een traineeship tot teammanager. En daarna? Dat bepaal je zelf!
 • Een parttime jaarcontract voor 28-32 uur met uitzicht op een vast contract.
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. €2.338 en max. €3.153,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.


  Enthousiast? 

  Solliciteer direct online! We ontvangen graag je cv en motivatie. Vragen? Neem dan contact op met Dorianne de Boer (teammanager) via 06-11757180.
  Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.