Persoonlijk Begeleider - Somatiek

Omschrijving

Cordaan is op zoek naar een Persoonlijk Begeleider of een ambitieuze Verzorgende IG voor onze locaties in Amsterdam en Diemen. Ben jij een verpleegkundige en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of  ben jij een Verzorgende IG die toe is aan een volgende stap? Solliciteer dan direct!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd zorg of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden wij:

 • Een contract (28 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT. Verzorgende IG -> FWG 40, min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
 • Salaris conform CAO VVT. Verpleegkundige -> FWG 45 min. €2.419 en max. €3.264,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • De mogelijkheid om je binnen een jaar te ontwikkelen tot persoonlijk begeleider

Wie ben jij?

 • Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige niveau 4 (mbo) of verzorgende IG met ambities om te groeien
 • Je kunt parttime of fulltime aan de slag.
 • Je werkt graag met ouderen en specifiek met de doelgroep.
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden.
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed aangeven.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw bewoners en wordt hier zelf ook blij van.

  Vereisten

  Waar ga je werken?
  Op dit moment is er plek voor een Persoonlijk Begeleider op de volgende locaties:

  West

  De Boeg
  Woonzorgcentrum De Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel. De boeg heeft 36 bewoners verdeeld over drie verdiepingen waarbij er bewoners wonen met dementie en lichamelijke klachten.

  Hof van Sloten
  In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

  Nieuw Vredenburgh
  Nieuw Vredenburgh is een verpleeghuis met een oud-Amsterdamse sfeer. Het staat in een levendige, kleurrijke, bruisende en multiculturele buurt in Amsterdam West / de Baarsjes waar veel activiteiten ondernomen worden. Nieuw Vredenburgh heeft in de wijk een inloop functie voor ouderen. Het zorgcentrum heeft in totaal 124 appartementen en verschillende aanleunwoningen. Behalve mensen met lichamelijke problematiek wonen hier ook enkele psychogeriatrische cliënten.Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de geleverde excellente zorg en dienstverlening aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid, gastvrije ambiance en welzijn voorop staan.

  Ottho Heldringstraat
  De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de clienten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Op kleinschalig wonen er per afdeling 18 cliënten verdeeld over 3 huisjes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verzorgende die affiniteit heeft met somatiek. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan samen werken met verschillende disciplines en je sterk in je schoenen staat.

  Diemen

  Berkenstede
  De afdeling de Bomentoren in Berkenstede is een toren van 8 etages waar 84 bewoners wonen. Wij verlenen zorg aan een grote groep bewoners met verschillende hulpvragen. Denk aan dementieel beeld (5VV) zonder Artikel 21 (bopz), verzorgingshuis bewoner (4VV) en verpleeghuiszorg (6VV). De bewoners wonen in grote appartementen, geschikt voor min of meer zelfstandig wonen maar ook om zware zorg te verlenen. Je bent als persoonlijk begeleider verantwoordelijk voor 12 bewoners op de 3de etage. Als je van variatie houd, goed uit de voeten kunt met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dan is dit een zeer leuke functie. Je komt te werken in een groot team +/-38 personen, verschillende culturen, functie niveaus, en leeftijden. Als verpleegkundig persoonlijk begeleider kun je je aanmelden om ook (laag frequent) MVT diensten in het huis te draaien. Ervaring in triage is dan gewenst. Berkenstede zoekt per 1 april een persoonlijk begeleider voor 28 á 32 uur per week. 

  Wat ga je doen?
  Persoonlijk begeleider (PB) is een verpleegkundige rol waarbij coördinerende taken zijn inbegrepen. Jij zorgt dat het zorgproces van bewoners goed verloopt, met als doel dat zij hier op een prettige en zelfstandige manier verblijven. Dit doe je onder andere door:

  • een voorbeeld te zijn voor jouw team en medewerkers te coachen op de kwaliteit van hun werkzaamheden.
  • het coördineren van de werkprocessen op de afdeling, om de zorg te optimaliseren.
  • oplossingsgericht mee te denken over het verbeteren van het beleid binnen de locatie.
  • alert te zijn op veranderingen in de gezondheid van cliënten en de zorg hierop aan te passen.
  • hiervan verslag te leggen in het elektronisch cliëntendossier.
  • een herkenbaar gezicht en aanspreekpunt te zijn voor cliënten, naasten en alle betrokken disciplines. Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners.

   Enthousiast?
   Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

   Noord/West: Cristy van Heusden via 06-39189199.

   Oost: Emilie Engel via 06-18734007.

   Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   reageer op deze vacature
   reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

   deel deze vacature