Omschrijving

Heb jij interesse in werken in zorg én onderwijs? Heb je affiniteit met kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en wil je hen graag helpen zich verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Bij Cordaan Jeugd zijn we per 1 februari 2023 op zoek naar enthousiaste (persoonlijk) begeleiders in het speciaal onderwijs voor 3-4 dagen per week. Je komt te werken op een van de scholen voor het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) en in die setting begeleid je leerlingen die een hulpvraag hebben. Jij bent degene die deskundigheid op het gebied van zorg het onderwijs in brengt, hierbij neem je je ervaring met het werken vanuit de behoefte van de kinderen mee. Een pre is ervaring met het werken met kinderen met een verstandelijke beperking.

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract voor 28-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg, voor begeleider: FWG 40 (€2.236,- tot €3.154,- op basis van fulltime dienstverband), voor persoonlijk begeleider: FWG 45 (min. €2.381 en max. €3.452 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Wat ga je doen?
Wij zoeken een begeleiders die in staat zijn om zelfstandig te werken, maar die zich tegelijkertijd kan aanpassen aan de school waar je werkt. Je werkt op hulpvraag van de leerling/school vanuit de SJSO. Aan de hand van de gestelde hulpvraag formuleer jij doelen waar je een bepaalde periode met een leerling aan gaat werken. Je draagt zorg voor het opstellen en evalueren van het zorgplan. Je werkt nauw samen met het team van de school, waaronder de zorgcoördinator.

Je werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.30 uur. Je werkt alleen tijdens schoolweken, tijdens schoolvakanties ben je vrij.

Waar ga je werken?
Cordaan biedt op een aantal scholen in Amsterdam SJSO. Op dit moment zoeken we nieuwe collega’s voor de locaties: Orion College Zuidoost en Stichting Kolom Alphons Laudy SO. Dit zijn scholen voor het speciaal onderwijs van zeer moeilijk lerende leerlingen met een verstandelijke beperking.

Orion College Zuidoost is een cluster 3 school voor leerlingen van 12 tot 20 jaar en biedt onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen en/of met een hulpvraag op het gebied van gedrag. Het onderwijs is praktijkgericht waarbij het onderwijs zich vooral richt op de gebieden wonen, werken en vrije tijd. De school heeft een grote vraag op het gebied van kinderen met autisme en vraagt een persoonlijk begeleider, je werkt samen met je collega SJSO'er binnen de school.

Stichting Kolom Alphons Laudy SO: Dit is een cluster 3 school voor leerlingen van 4 - 12 jaar met een verstandelijke beperking. Je helpt leerlingen individueel of in een klas. De school vraagt een begeleider, je komt in een team met 4 andere SJSO' ers te werken.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant zorgdiploma op MBO of  HBO niveau;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met kinderen of jongeren met een matige verstandelijke beperking;
 • Je bent bij voorkeur op de hoogte van Triple-C methodiek;
 • Je bent transparant en helder in je communicatie;
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel;
 • Je bent enthousiast en wil meteen aan de slag!

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren! Voeg ook je CV en uitgebreide motivatie toe. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kunt u contact opnemen met Ymé Schukken (manager) via 06 11 53 41 85 of yschukken@cordaan.nl Voor vragen over de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met Dylan Kuijpers (recruiter) via 06 38 99 03 49 of via dkuijpers@cordaan.nl

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature