Persoonlijk begeleider (verpleegkundige) in een van onze huizen

Omschrijving

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het totale zorgproces met onder andere als doel dat de cliënt de eigen regie en zelfbeschikking van het leven behoud of verkrijgt. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en bent de spil in het zorgproces van de cliënt. Je bent de vaste contactpersoon en aanspreekpunt voor cliënt, naasten en alle betrokken disciplines. Je bewaakt en evalueert de gezondheids- en welzijnssituatie van de cliënt voortdurend en zorgt dat de indicatie aansluit bij de behoefte van de cliënt. Daarnaast ben je een voorbeeld voor het team, coacht medewerkers op de inhoud van hun werkzaamheden en draagt bij aan kwaliteitsverbetering van de zorg op de afdeling. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de gehele afdeling en bied je optimale zorg en ondersteuning aan cliënten.

Vereisten

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond en bent BIG geregistreerd. Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden zodat je op verschillende niveaus kunt communiceren en vindt het leuk om in een multidisciplinair team te werken. Je bent sociaal, proactief, flexibel en neemt je verantwoordelijkheid. Je bent collegiaal en kan goed in teamverband werken. Daarnaast ben je handig met de computer en vind je het leuk om het team te coachen, aan te sturen en te motiveren.
 
Waar ga je werken?

Jouw werkplek is Amsterdam! Je start op één van onze 120 locaties. We kijken samen met jou op welke
locatie jij, met jouw unieke talenten en ervaring, voor onze cliënten gaat zorgen. Hoe ziet jouw woon-werk
verkeer er uit? En in welk team voel jij je op je plaats?
Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad.
De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan
Academie en diverse doorgroeimogelijkheden, zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract voor 32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Het salaris conform CAO FWG 45 min. €2.248 en max. €3.032,- bruto per maand
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7% van het bruto jaarsalaris
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met recruitment@cordaan.nl