Persoonlijk Begeleider VGZ

Omschrijving

Ricardo werkt al een tijdje als begeleider in de gehandicaptenzorg. Hij heeft zijn SPH hbo-diploma op zak en vindt dat het tijd is voor een volgende stap. Persoonlijk begeleider lijkt hem een mooi vervolg. Aansturen, coördineren, bijleren, persoonlijke plannen opstellen, nauw de contacten onderhouden met specialisten en verwanten: het biedt de nieuwe uitdaging in de zorg waar Ricardo naar zoekt. Kom jij je ook ontwikkelen in je zorg bij Cordaan?


Aan de slag als PB'er?

Heb jij je hbo diploma? Als persoonlijk begeleider heb je samen met andere medewerkers de regie over de verzorging en begeleiding van jouw cliënten. Er is een nauwe samenwerking met de AVG-arts, de gedragsdeskundige en andere specialisten. Je kijkt wat de cliënt nog zelf kan en vult vervolgens aan waar nodig. De wensen en mogelijkheden van de cliënt zijn leidend, welke worden vastgelegd in het persoonlijk plan. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie.


Dit alles doe je samen in een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. Als persoonlijk begeleider coach je het team op cliëntniveau, in de onderlinge samenwerking en op de gezamenlijk te leveren kwaliteit. Tevens ben je een belangrijke schakel tussen verwanten, team en teammanager.


Waar ga je werken? 

Op dit moment zijn we op zoek naar Persoonlijk Begeleiders voor de gehandicaptenzorg op de volgende locaties:

Op deze kaart zie je op welke locaties Cordaan op zoek is naar een PB'er:


Vereisten

Jouw kwaliteiten

Je hebt affiniteit met de doelgroep; volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Je hebt een positieve en enthousiasmerende werkhouding en werkt graag in teamverband. Je pakt het verzorgen en het begeleiden professioneel op en zorgt er voor dat beide onderdelen dezelfde prioriteit krijgen, bij jezelf en in het team. Je bent inventief t.a.v. de diversiteit aan hulpvragen van onze cliëntengroep. Je bent in staat om collega’s te coachen. Je kunt feedback geven en ontvangen. Samenwerking is essentieel in deze functie. Je bent goed in het opbouwen van een band met cliënten en verwanten en bent in staat om multidisciplinair te werken.Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een gericht hbo diploma voor SPH of een soortgelijke opleiding
  (harde eis).
 • Je bent 28-36 uur per week beschikbaar;
 • Je bent flexibel in te zetten (maandag t/m zondag + feestdagen);
 • Je staat stevig in je schoenen, je hebt levenservaring en bij voorkeur ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor.


Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in
  schaal 45 (€1.940 - €2.967 op basis van een fulltime dienstverband);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • We hebben een ruim scholingsaanbod;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!


Enthousiast?    

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren! Voor meer informatie over deze functie kan je bellen met Marieke Hordijk - recruiter VGZ via T. 06-28356372 of mhordijk@cordaan.nl

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.