Persoonlijk begeleider - VGZ

Omschrijving

Ismaël werkt al een tijdje als begeleider in de gehandicaptenzorg. Hij heeft zijn SPH hbo diploma op zak en vindt dat het tijd is voor een volgende stap. Persoonlijk begeleider lijkt hem een mooi vervolg. Aansturen, coördineren, bijleren, persoonlijke plannen opstellen, nauw de contacten onderhouden met specialisten en verwanten: het biedt de nieuwe uitdaging in de zorg waar Ismaël naar zoekt. Kom jij je ook ontwikkelen in de zorg bij Cordaan?

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider heb je samen met andere medewerkers de regie over de verzorging en begeleiding van jouw cliënten. Er is een nauwe samenwerking met de AVG-arts, de gedragsdeskundige en andere specialisten. Je kijkt wat de cliënt nog zelf kan en vult vervolgens aan waar nodig. De wensen en mogelijkheden van de cliënt zijn leidend, welke worden vastgelegd in het persoonlijk plan. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie. 

Dit alles doe je samen in een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. Als persoonlijk begeleider coach je het team op cliëntniveau, in de onderlinge samenwerking en op de gezamenlijk te leveren kwaliteit. Tevens ben je een belangrijke schakel tussen verwanten, team en teammanager. 

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 27) en functieniveau in schaal 45 (€2.085 - €3.189 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Opleidingsmogelijkheden; reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een gericht hbo zorg diploma (harde eis) voor SPH, MWD, HBO-V of een soortgelijke opleiding;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep. Bij voorkeur heb je werkervaring in een soortgelijke functie. Afgestudeerde starters zijn ook welkom om te solliciteren!
 • Je bent in staat methodisch te werken en kunt mede daardoor de ondersteuningsvraag van je cliënten onderbouwen;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor.

Waar ga je werken?
Op dit moment is er plek voor een Persoonlijk begeleider op de volgende locaties:

Jan Luijkenstraat in Zuid

 • Je bent beschikbaar voor 24-28 uur per week.
 • Je bent flexibel inzetbaar in weekenden en voor onregelmatige diensten. Ook zijn er slaapdiensten.
 • Locatie Jan Luijkenstraat bevindt zich in een oud herenhuis in Zuid. Het bestaat uit appartementen waar in totaal 20 volwassenen met een verstandelijke beperking begeleid wonen. Op locatie Jan Luijkenstraat is er een enorme diversiteit aan cliënten en zijn er vele betrokken verwanten. Er zijn cliënten die wat lichamelijke verzorging of ondersteuning bij de ADL nodig hebben. Begeleiding van de groepsdynamiek is een belangrijk onderdeel van je werk. De cliënten hechten veel waarde aan het groepsproces en ‘samen zijn’. Bovenal is het een gezellige groep cliënten die zich aan je hecht en houdt van een praatje en een grap.

Staatsliedenbuurt (Watertoren / Marcantilaan) in West

 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week.
 • Je bent flexibel inzetbaar in weekenden en voor onregelmatige diensten. Ook zijn er slaapdiensten.
 • Je werkt samen met het team van locatie Staatsliedenbuurt (West). De Watertoren is geen behandellocatie, maar de focus ligt hier meer op begeleiden en minder op verzorging. De cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking. De locatie staatsliedenbuurt bestaat uit: Marcantilaan, De Watertoren en ZIN-woningen. ZIN-woningen zijn de woningen in de buurt waar cliënten zelfstandig wonen maar die verbonden zijn aan onze locatie. Zij hebben recht op 24 uur zorg vanuit de Marcantilaan en kunnen altijd het team bereiken als zij ondersteuning nodig hebben.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Geef ook duidelijk aan voor welke locatie of stadsdeel je een voorkeur hebt.

Heb je nog vragen? Mail naar mhordijk@cordaan.nl of bel naar 06 2835 6372.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature