Persoonlijk Begeleider VGZ

Omschrijving

Cordaan is op zoek naar nieuwe collega's die aan de slag gaan in de verstandelijk gehandicaptenzorg als Persoonlijk Begeleider. Beschik jij over een achtergrond in zorg of welzijn op HBO-niveau. Ligt je passie in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer!

Aan de slag als PB'er?

Als persoonlijk begeleider heb je samen met andere medewerkers de regie over de verzorging en begeleiding van een groep cliënten. Er is een nauwe samenwerking met AVG-arts, de gedragsdeskundige en andere specialisten. Je kijkt wat de cliënt nog zelf kan en vult vervolgens aan waar nodig. De wensen en mogelijkheden van de cliënt zijn leidend, welke worden vastgelegd in het persoonlijk plan. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie.


Dit alles doe je samen in een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. Als persoonlijk begeleider coach je het team op cliëntniveau, in de onderlinge samenwerking en op de gezamenlijk te leveren kwaliteit. Tevens ben je een belangrijke schakel tussen verwanten, team en teammanager.


Waar ga je werken? 

Op dit moment zijn we op zoek naar Persoonlijk Begeleiders op de volgende locaties:

Op deze kaart zie je op welke locaties Cordaan op zoek is naar een PB'er:

Vereisten

Jouw kwaliteiten

Je hebt affiniteit met de doelgroep; volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Je hebt een positieve en enthousiasmerende werkhouding en werkt graag in teamverband. Je pakt het verzorgen en het begeleiden professioneel op en zorgt er voor dat beide onderdelen dezelfde prioriteit krijgen, bij jezelf en in het team. Je bent inventief t.a.v. de diversiteit aan hulpvragen van onze cliëntengroep. Je bent in staat om collega’s te coachen. Je kunt feedback geven en ontvangen. Samenwerking is essentieel in deze functie. Je bent goed in het opbouwen van een band met cliënten en verwanten en bent in staat om multidisciplinair te werken.


Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een gericht HBO-diploma voor SPH, HBO-V of een soortgelijke opleiding (harde eis).
 • Je bent 28-32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent flexibel in te zetten (maandag t/m zondag + feestdagen);
 • Diploma’s of certificaten voor BHV, toedienen van insuline en medicatie zijn een pre, maar anders verwachten we dat je bereid om deze binnen Cordaan alsnog te halen.
 • Je staat stevig in je schoenen, je hebt levenservaring en bij voorkeur ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor.


Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Het salaris en inschaling is conform CAO GHZ en functieniveau in schaal 45 (€1.940 - €2.967 op basis van een fulltime dienstverband)
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en coaching;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!


Enthousiast?    

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren! Graag ontvangen wij je cv en een motivatie waaruit blijkt voor welke doelgroep je solliciteert en over welke ervaring je beschikt. Voor meer informatie over deze functie kan je bellen met Marieke Hordijk - recruiter VGZ via T. 06-28356372 of E. mhordijk@cordaan.nl.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.