Persoonlijk begeleider VGZ - locatie Parkhof

Omschrijving

Locatie Parkhof (Zuidoost) zoekt z.s.m. twee persoonlijk begeleiders voor 28-36 uur binnen twee verschillende teams: een groep ouderen MVB en een groep EVB. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de zorg waarin je werkt met een van deze doelgroepen? Lees dan snel verder!


Locatie
Parkhof bevindt zich vlak bij metrostation en winkelcentrum Reigersbos en is op een steenworp afstand van dagbesteding locatie Gaasperdam, waar veel cliënten overdag heengaan. De locatie beschikt over een lift en een groot zonnig terras én tuin. Parkhof is een behandellocatie. Cordaan is op zoek naar persoonlijk begeleiders voor twee teams van verschillende groepen bewoners. Je werkt voor je eigen groep op je eigen afdeling, maar waar nodig helpen de teams elkaar.

Groep Parkhof ouderen MVB (mensen met een matig verstandelijke beperking)

De groep Ouderen bevindt zich op de 1e etage. De groep bestaat uit 14 cliënten in de leeftijdscategorie 50+ met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. De cliënten hebben een eigen kamer, sommigen ook een eigen douche en toilet. Verder delen zij twee woonkamers met keukens waarin gezellig koffie gedronken en gegeten wordt. Een aantal bewoners gaat overdag naar de dagbesteding, anderen genieten van hun pensioen. 

Groep Parkhof EMB (mensen met een ernstige meervoudige beperking)

Deze groep bevindt zich op de begane grond. De groep bestaat uit 12 volwassen EMB cliënten in de leeftijdscategorie 25-70 jaar. De meeste mensen zijn van middelbare leeftijd. Deze groep beschikt over twee gedeelde woonkamers met keuken, waar koffie gedronken wordt en 's avonds gekookt. Het is een groep die intensieve zorg en begeleiding nodig heeft en waar moeilijk verstaanbaar gedrag voorkomt. De meeste bewoners gaan overdag naar de dagbesteding Gaasperdam, of elders in de buurt.


De baan

Als persoonlijk begeleider heb je samen met een andere persoonlijk begeleider de regie over de verzorging en begeleiding van 14 cliënten van een groep. Er is een nauwe samenwerking met de gedragsdeskundige en andere specialisten zoals de logopedist, huisarts en fysio-/ergotherapeut. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Je kijkt wat de cliënt nog zelf kan, daarna wat voor zorg en begeleiding echt wenselijk is en vult vervolgens aan waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie. Het is belangrijk om de regels volgens de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) na te leven.

Daarnaast heb je je aandeel in de uitvoer van de verzorging en de begeleiding. Dit alles doe je samen in een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. Als persoonlijk begeleider coach je het team op cliëntniveau, in de onderlinge samenwerking en op de gezamenlijk te leveren kwaliteit. Tevens ben je een belangrijke schakel tussen team en teammanager.


frameborder="0"

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een gericht HBO-diploma voor SPH, HBO-V of een soortgelijke opleiding.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het werkgebied en met de doelgroep waarvoor je solliciteert.
  • Diploma’s of certificaten voor BHV, medicatie, epilepsie, sonde en diabetes zijn een pre, maar anders verwachten we dat je bereid en in staat bent om deze binnen Cordaan alsnog te halen.
  • Je werkt zowel op de dag als in de avond en ook in de weekenden ben je beschikbaar.


Jouw kwaliteiten

Je hebt affiniteit met de doelgroep; volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Je hebt een positieve en enthousiasmerende werkhouding en werkt graag in teamverband. Je pakt het verzorgen en het begeleiden professioneel op en zorgt er voor dat beide onderdelen dezelfde prioriteit krijgen, bij jezelf en in het team. Je bent inventief t.a.v. de diversiteit aan hulpvragen van onze cliëntengroep. Je bent in staat om collega’s te coachen. Je kunt feedback geven en ontvangen. 

Samenwerking is essentieel. Je bent goed in het opbouwen van een band met cliënten en verwanten, en bent in staat een multidisciplinaire samenwerkingsrelatie op te bouwen met je collega's, de logopedist, huisarts, gedragsdeskundige, fysio-/ergotherapeut en de teammanager. Al met al, je weet van aanpakken en je staat stevig in je schoenen!


Wat krijg je van ons?

  • Wij bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Het salaris en inschaling is conform CAO GHZ en functieniveau in schaal 45 (€1.940 - €2.967 op basis van een fulltime dienstverband)
  • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Het parkeren de locatie is gratis. 


Enthousiast?  
Mooi, je kunt hier direct online solliciteren! Graag ontvangen wij bij je CV een uitgebreide motivatie waaruit blijkt voor welke doelgroep je solliciteert en over welke ervaring je beschikt. Voor meer informatie over deze functie kan je bellen met Maarten Commandeur, teammanager, T 06-53518470.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.