Omschrijving

Ismaël werkt al een tijdje als begeleider in de gehandicaptenzorg. Hij heeft zijn SPH hbo diploma op zak en vindt dat het tijd is voor een volgende stap. Persoonlijk begeleider lijkt hem een mooi vervolg. Aansturen, coördineren, bijleren, persoonlijke plannen opstellen, nauw de contacten onderhouden met specialisten en verwanten: het biedt de nieuwe uitdaging in de zorg waar Ismaël naar zoekt. Kom jij je ook ontwikkelen in de zorg bij Cordaan?

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider heb je samen met andere medewerkers de regie over de verzorging en begeleiding van jouw cliënten. Er is een nauwe samenwerking met de AVG-arts, de gedragsdeskundige en andere specialisten. Je kijkt wat de cliënt nog zelf kan en vult vervolgens aan waar nodig. De wensen en mogelijkheden van de cliënt zijn leidend, welke worden vastgelegd in het persoonlijk plan. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie. 

Dit alles doe je samen in een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. Als persoonlijk begeleider coach je het team op cliëntniveau, in de onderlinge samenwerking en op de gezamenlijk te leveren kwaliteit. Tevens ben je een belangrijke schakel tussen verwanten, team en teammanager. 

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 27) en functieniveau in FWG 45 (€2.085 - €3.189 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Opleidingsmogelijkheden; reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een gericht hbo zorg diploma (harde eis) voor SPH, MWD, HBO-V of een soortgelijke opleiding;
 • Je bent beschikbaar per 1 februari 2021 voor 28 uur per week;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep. Bij voorkeur heb je werkervaring in een soortgelijke functie. Afgestudeerde starters zijn ook welkom om te solliciteren!
 • Je bent in staat methodisch te werken en kunt mede daardoor de ondersteuningsvraag van je cliënten onderbouwen;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor.

Waar ga je werken?

Op dit moment is er plek voor een Persoonlijk Begeleider op de volgende locaties:
Colijnstraat

 • Je bent beschikbaar voor 28 uur per week; flexibel inzetbaar in weekenden en voor onregelmatige (slaap)diensten.
 • De Colijnstraat is een 24-uurs zorg locatie in Amsterdam Nieuw-West met twee etages en 30 kleine, gezellige slaapkamers. De gezamenlijke ruimtes zijn ruim en sfeervol. Er is een prachtige tuin met zithoekjes en een vlindertuin. Er zijn 4 groepen met ieder 8 cliënten (ouderen 60+) met een LVB / MVB en een psychiatrische achtergrond. Zij hebben ook hulp bij ADL nodig.

Enthousiast?
Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature of over de locatie kun je contact opnemen met Marlyn ten Have (teammanager Colijnstraat) via 06 2849 8511 of mtenhave@cordaan.nl.  Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marieke Hordijk (werving & behoud) via 06-28356372 of mhordijk@cordaan.nl

Sollicitatieprocedure

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature