Omschrijving

Ben jij in het bezit van een HBO diploma in de zorg en heb je altijd al willen werken op een woonlocatie binnen de gehandicaptenzorg in Amsterdam? Dan is dit jouw kans! Cordaan is op zoek naar een gedreven Persoonlijk begeleider wonen gehandicaptenzorg voor 24-36 uur per week. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke begeleiding aan onze bewoners. Een uitdagende en afwisselende functie in een team van enthousiaste collega's. Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan nu!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 45; € 2.381 - € 3.452 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van jouw cliënten bij het behalen van persoonlijke doelen en het stimuleren van hun ontwikkeling. Naast jouw werk op de groep, heb je ook kantooruren waarin je persoonlijke plannen schrijft, contact onderhoudt met familieleden, afspraken bij artsen en ziekenhuizen plant en samen met andere zorgverleners de voortgang van cliënten evalueert.

Bij ons krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en op te leiden, omdat we persoonlijke ontwikkeling en groei bijzonder belangrijk vinden. Wij investeren graag in onze medewerkers, waaronder jij als Persoonlijk Begeleider, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en onze cliënten optimaal kunt ondersteunen.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal hbo-niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, activiteitenbegeleiding of social work). 
 • Je bent energiek, actief en vindingrijk. Je benut deze eigenschappen graag om activiteiten te bedenken en te doen met cliënten.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en een achtergrond in de psychiatrie.
 • Je ondersteunt de cliënt, hebt oog voor kleine ontwikkelingen en stemt hierover af met de begeleiders van de groep.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed samenwerken, hebt humor en kan improviseren.

De locaties
Op dit moment is er plek op de volgende locaties:

Locatie De Diem 

Welkom bij verpleeghuis De Diem! Dit bruisende huis is gelegen in het hart van Diemen, te midden van gezellige winkelstraten. Hier wonen diverse doelgroepen en wij zijn op zoek naar een toegewijde persoonlijk begeleider voor onze bewoners met een verstandelijke beperking. Jij biedt hen intensieve begeleiding en richt je op LVB, structuurbiedende begeleiding en MVB met een intensievere zorgvraag.

 • Jij bent een flexibele kracht die beschikbaar is voor 24 tot 32 uur per week en draait zijn/haar hand niet om voor dag-, slaap- en weekenddiensten. Wil jij werken in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je onze bewoners ondersteunt in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging bij De Diem iets voor jou!

Locatie Dusartstraat

Welkom bij De Dusartstraat: een imposant en hoog gebouw gelegen in het hart van de Amsterdamse Pijp. Dit huis beschikt over vijf etages en veertien appartementen, een knusse tuin en een trefpunt met gemeenschappelijke ruimtes. Hier wonen veertien cliënten in combinatie met vijf cliënten die elders in de wijk verblijven. Jij gaat aan de slag met volwassenen ouder dan 20 jaar met een matige en lichte verstandelijke beperking, zonder ernstige bijkomende problematiek.

 • Als flexibele persoonlijk begeleider ben jij beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week en draai jij je hand niet om voor dag-, slaap- en weekenddiensten. Wil jij werken in een bijzondere omgeving waar je cliënten helpt zichzelf te ontwikkelen en waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij wellicht de perfecte match voor ons team bij De Dusartstraat!

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Hedwig Stolk (recruitment) via hstolk@cordaan.nl of bel naar 06- 43627999.
Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature