Omschrijving

Ben jij in het bezit van een hbo-diploma in de zorg en heb je altijd al willen werken op een woonlocatie binnen de gehandicaptenzorg in Amsterdam? Dan is dit jouw kans! Cordaan is op zoek naar een gedreven Persoonlijk begeleider wonen gehandicaptenzorg. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke begeleiding aan onze bewoners. Een uitdagende en afwisselende functie in een team van enthousiaste collega's. Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan nu!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (p. 30) en functieniveau in salarisschaal 45; (min €2.821 en max €3.938 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van jouw cliënten bij het behalen van persoonlijke doelen en het stimuleren van hun ontwikkeling. Naast jouw werk op de groep, heb je ook kantooruren waarin je persoonlijke plannen schrijft, contact onderhoudt met familieleden, afspraken bij artsen en ziekenhuizen plant en samen met andere zorgverleners de voortgang van cliënten evalueert.

Bij ons krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en op te leiden, omdat we persoonlijke ontwikkeling en groei bijzonder belangrijk vinden. Wij investeren graag in onze medewerkers, waaronder jij als Persoonlijk Begeleider, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en onze cliënten optimaal kunt ondersteunen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal hbo-niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, activiteitenbegeleiding of social work). 
 • Je bent energiek, actief en vindingrijk. Je benut deze eigenschappen graag om activiteiten te bedenken en te doen met cliënten.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en een achtergrond in de psychiatrie.
 • Je ondersteunt de cliënt, hebt oog voor kleine ontwikkelingen en stemt hierover af met de begeleiders van de groep.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed samenwerken, hebt humor en kan improviseren.

Waar ga je werken?
Op dit moment zoeken wij Persoonlijk Begeleiders voor 4 locaties gelegen in Amsterdam-Noord, -Zuid & Diemen

Logeren 21+ (Noord):

Welkom bij Logeren 21+: De cliënten wonen thuis en hebben door de week dagbesteding. Ze komen logeren om de situatie thuis te verlichten. Elk weekend komen 10- 11 volwassen cliënten logeren in de doelgroep matig tot ernstig verstandelijk beperkt (MVB / EVB). Ook is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag en/of meervoudige beperkingen. Sommige cliënten zitten in een rolstoel en veel cliënten hebben hulp en ondersteuning nodig bij ADL. Het logeren is onderdeel van het programma Kleurrijk Ontzorgen van Cordaan.

 • Jij bent beschikbaar voor 16-24 uur per week;
 • Logeren is nu nog alleen in het weekend geopend van vrijdagmiddag tot maandagochtend;
  • In de loop van 2024 zal het logeren in stapjes worden uitgebreid naar door de week.
 • Jij bent bekend met dag-, slaap- en weekenddiensten.
Marcantilaan (West) & Watertoren (West):
Cliënten van de Marcantilaan en De Watertoren hebben een licht tot matig verstandelijke beperking (LVB/MVB), maar zijn zelfredzaam. De meeste cliënten hebben een daginvulling in de vorm van dagbesteding of betaald werk. Hiervoor is het noodzakelijk dat de bewoners zich kunnen redden in de Amsterdamse maatschappij, door bijvoorbeeld zelfstandig te kunnen reizen.
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar;
 • Inzetbaar op beide locaties;
 • Zowel slaap- en weekenddiensten zijn jou niet onbekend.

Dusartstraat (Zuid):

Welkom bij De Dusartstraat: een imposant en hoog gebouw gelegen in het hart van de Amsterdamse Pijp. Dit huis beschikt over vijf etages en veertien appartementen, een knusse tuin en een trefpunt met gemeenschappelijke ruimtes. Hier wonen veertien cliënten in combinatie met vijf cliënten die elders in de wijk verblijven. Jij gaat aan de slag met volwassenen ouder dan 20 jaar met een matige en lichte verstandelijke beperking, zonder ernstige bijkomende problematiek.

 • Als flexibele persoonlijk begeleider ben jij beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week;
 • Jij bent bekend met dag-, slaap- en weekenddiensten;

De Diem (Diemen):

Welkom bij verpleeghuis De Diem! Dit bruisende huis is gelegen in het hart van Diemen, te midden van gezellige winkelstraten. Hier wonen diverse doelgroepen en wij zijn op zoek naar een toegewijde persoonlijk begeleider voor onze bewoners met een verstandelijke beperking. Jij biedt hen intensieve begeleiding en richt je op LVB, structuurbiedende begeleiding en MVB met een intensievere zorgvraag.

 • Jij bent een flexibele kracht die beschikbaar is voor 24 tot 32 uur per week;
 • Jij bent bekend met dag-, slaap- en weekenddiensten;
 • Kom jij met de auto naar werk? Geen probleem, op deze locatie kun jij jouw auto gratis parkeren.

Ben jij enthousiast geworden over de vacature als persoonlijk begeleider bij Cordaan maar weet jij niet welke locatie het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze recruiter. Onze recruiter kan je alles vertellen over de verschillende locaties of doorsturen naar de juiste persoon. Samen kunnen jullie bekijken welke locatie het beste bij jou past en hoe jij als persoonlijk begeleider het verschil kunt maken voor onze cliënten.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature