Omschrijving

Per 1 juli 2021 is Cordaan Jeugd voor 30-32 uur per week op zoek naar een persoonlijk begeleider voor de Zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO. Beschik jij over een relevant HBO- diploma en ben je een ervaren (persoonlijk) begeleider die zich wil inzetten voor jonge kinderen en hun ontwikkeling? Solliciteer dan nu!

Waar ga je werken?

Zorgonderwijgroep Alphons Laudy SO is een behandelsetting binnen het ZML onderwijs voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en bijkomende problemen zoals autisme of syndromen. De kinderen die op de Zorgonderwijsgroep komen zijn in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Op de Zorgonderwijsgroep is er plek voor 18 kinderen verdeeld over 3 groepen. De groepen zijn voortdurend in beweging, er is regelmatig uitstroom en nieuwe instroom. De kinderen zijn aanwezig van 8.45 tot 15.00. De werkdagen zijn van 8.15 tot 16.15.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen liefdevol worden opgevangen en zich zo optimaal mogelijk op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Het kind kan hier vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met (voor)schoolse materialen. Dit doen we met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers en behandelaren die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan de zorg voor de kinderen. Het streven is om samen met de ouders en verwanten zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen te halen en waar mogelijk of nodig de kinderen door te laten stromen naar het ZML onderwijs.

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit maar je bent ook in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren en je directe collega's hierin mee te nemen en te ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan in samenspraak met ouders.

Als persoonlijk begeleider stuur je je groep en directe collega's aan. Je volgt de voortgang van het werk, signaleert problemen in de planning en voortgang en spreekt anderen hierop aan. Je kunt een coachende houding aannemen en je bent vraagbaak voor collega's en anderen en draagt kennis over. Je werkt drie dagen in de week op de groep, de vierde dag werk je buiten de groep.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van minimaal een HBO-diploma zoals Social Work, Pedagogiek, SPH of vergelijkbaar.
 • Je bent beschikbaar voor 30-32 uur per week.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding. Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving.
 • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.
 • Je hebt een goed gevoel voor humor!
 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau.
  Deze functie is ingedeeld in FWG 45 (min. €1.782 en max. €2.741 bij een dienstverband van 32 uur).
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering 8,33 % van het bruto jaarinkomen.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Wat krijg je van ons?

Enthousiast?
Mooi, wij zijn ook erg benieuwd naar jou! Je kunt hier direct online solliciteren.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marieke Heinsman (manager Cordaan Jeugd) via E. mheinsman@cordaan.nl / T. 06 46425119 of met Nicky van Veenhuizen (recruiter Jeugd) via E. nvanveenhuizen@cordaan.nl of T. 06 11865088

De sluitingsdatum van deze vacature is maandag 10 mei. De eerste gesprekken zullen zijn op donderdag 20 mei.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature