Omschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Is plannen en organiseren een van jouw sterke kanten? Heb jij ervaring als planner of lijkt het je een enorm leuke passende stap om te maken? Dan is de functie van planner (leerteam) Osdorp bij Cordaan iets voor jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een Planner voor 32 uur per week! Lijkt dit jou een passende functie? Lees dan nu verder:

De baan
Plannen is een vak en vormt de basis voor met plezier en gezond werken. Als planner ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en coördineren van het basisrooster voor twee of drie wijkteams in de stad, en houdt de capaciteit van de teams in de gaten. Je plant een langere periode vooruit zodat elke dag voldoende bezetting van medewerkers heeft, maar pakt ook ad hoc situaties op in geval van calamiteiten. Hierbij houd je rekening met de CAO regels, arbeidstijdenwet en Cordaan procedures. Naast het basisrooster houd je je bezig met de dagelijkse cliëntplanning. In het algemeen signaleer je op tijd knelpunten in de roosters en zoekt samen met het wijkteam passende oplossingen.
Je kunt goed solistisch werken, maar ook in een nauw samenwerkingsverband met de wijkverpleegkundigen van het team en de teammanager. Je neemt deel aan overleggen en geeft (on)gevraagd je advies met betrekking tot planning, administratieve en logistieke processen. Je bent niet bang om het gesprek aan te gaan, durft 'nee' te zeggen en hebt oog voor de mens achter de medewerker. Tot slot kunnen onze zorgmedewerkers bij jou terecht voor al hun vragen rondom het rooster.
Bij start als planner heb je een maand proefperiode waarin je meeloopt met een andere planner en al snel zelfstandig taken op zult pakken. Er wordt ook een training aangeboden vanuit Cordaan.

Waar kom je te werken?

Vanaf september 2019 is Cordaan van start gegaan met een vernieuwend leerconcept binnen ons domein Zorg in de Wijk, namelijk de leerteams! Binnen deze leerteams krijgen zij-instromers de mogelijkheid om binnen een uniek leerklimaat de opleiding tot Verzorgende C of IG te volgen. De leerteams werken zoveel mogelijk hetzelfde als de andere wijkteams. Op één groot verschil na: ze bestaan voornamelijk uit leerlingen van onze eigen zij-instroom trajecten! Voor ons grootste (en mooiste) leerteam Osdorp zijn wij bij Cordaan op zoek naar een leuke en enthousiaste planner!

De loopbaan

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee, zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Vereisten

Jij & Cordaan

 • Je hebt minimaal een MBO-diploma (niveau 3) en hebt minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie omtrent personeelsplanning en roosteren;
 • Je hebt kennis van procedures, richtlijnen en CAO wet- en regelgeving binnen de zorg (bij voorkeur thuiszorg);
 • Je kunt uitstekend met verschillende systemen werken, waaronder ONS Nedap en Microsoft Office;
 • Je kunt overzicht behouden en ad hoc handelen;
 • Je bent pro-actief, analytisch, cijfermatig en administratief sterk;
 • Je hebt oog voor de mens achter de medewerker, bent sociaal, stressbestendig en klantvriendelijk;
 • Je bent vier dagen in de week beschikbaar, waarvan sowieso op maandag en vrijdag;
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat we je bieden
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft om de beste thuiszorg aanbieder van Amsterdam te zijn. Daarnaast krijg je:

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op verlenging;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.068,- en max. €3060,- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur;
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jacco Tilgenkamp via 06 – 34455 809 of jtilgenkamp@cordaan.nl

Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature