Omschrijving

Sta je stevig in je schoenen en vind je het een uitdaging om teams en managers te ondersteunen bij het zelf organiseren en plannen van de zorg? Ben je daarnaast analytisch ingesteld en kun jij advies geven over knelpunten op het gebied van bijvoorbeeld roostervraagstukken en capaciteitsplanning? Dan is de functie planningsondersteuner zeker wat voor jou!


Wat krijg je van ons?

 • Een contract voor tenminste 6 maanden. De eerste 4 maanden werk je 28 uur p.w. de aansluitende twee maanden 16 uur pw;
 • Een opleidingstraject op het gebied van capaciteitsanalyse, coaching en adviesvaardigheden;
 • Salaris conform FWG 45 CAO VVT (min. €2419.91 en max. €3264.29 bruto obv 36uur)
 • Pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% van het bruto jaarsalaris;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.
Wat ga je doen?
Voor het zorgdomein Verstandelijk Gehandicaptenzorg zijn wij voor een zwangerschapsvervanging op zoek naar een planningsondersteuner. In deze afwisselende functie ondersteun en adviseer je, samen met een team collega's, directie, management en zorgteams bij het optimaal organiseren en plannen van de zorg.

Je gaat aan de slag met de capaciteitsplanning van het zorgdomein en draag je bij aan de continuïteit en kwaliteit van onze zorg. Hierbij werk je nauw samen met de (team)managers en de zorgteams van jouw locaties en coacht hen bij het steeds beter zelf organiseren en plannen van de zorg. Ook adviseer je de directie op het gebied van strategische capaciteitsplanning, zodat op tijd geanticipeerd kan worden op fluctuaties in zorg en personeel. Vanuit jouw rol lever je een belangrijke bijdrage aan de coördinatie van de totale flexibele inzet in het domein en stimuleer je de uitwisseling van zorgmedewerkers tussen de teams. De functie planningsondersteuner bestaat binnen Cordaan sinds 2018.

Vereisten


Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van logistiek, bedrijfskunde, facilitair of aantoonbare kennis en ervaring van logistieke- en planningsprocessen;
 • Staat stevig in je schoenen en bent in staat om onderbouwde adviezen te geven aan directie en management op het gebied van capaciteitsmanagement;
 • Ervaring met het plannen van personeel en zeer vaardig met computerprogramma’s en systemen;
 • Hebt kennis van procedures en wet- en regelgeving;
 • Bent stressbestendig en je weet verschillen van inzicht te overbruggen.

Waar ga je werken?
In verband met de huidige corona maatregelen werk je veelal vanuit huis. Als planningsondersteuner ondersteun je een tal van locaties door heel Amsterdam. Dit maakt dat je op diverse locaties je werkzaamheden kunt verrichten zodra dit allemaal weer mogelijk is.

Enthousiast?

En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je motivatiebrief en cv. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Solliciteren is mogelijk tot en met 01 februari. De eerste (online) gesprekken, zullen plaats vinden op dinsdag 09 februari. 

Vragen over het sollicitatieproces? Bel/app dan naar Esther Elfering (recruiter) 06-11714526 of stuur een email via eelfering@cordaan.nl. Voor vragen over inhoudelijke vragen kun je terecht bij Susan van Vliet (projectleider) via 06-18734009 of suvanvliet@cordaan.nl. 


Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature