Omschrijving

Sta je stevig in je schoenen en vind je het een uitdaging om teams en managers te ondersteunen bij het zelf organiseren en plannen van de zorg? Ben je daarnaast analytisch ingesteld en kun jij advies geven over knelpunten op het gebied van bijvoorbeeld roostervraagstukken en capaciteitsplanning? Dan is de functie van planningsondersteuner zeker wat voor jou!
Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract (28-32 uur);
 • Salaris conform FWG 45 CAO VVT (min. €2.495 en max. €3.575 bruto o.b.v. 36uur);
 • Coaching en inwerken op het gebied van capaciteitsanalyse en adviesvaardigheden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Voor het zorgdomein GGZ / LVB+ zijn wij op zoek naar een nieuwe planningsondersteuner. In deze afwisselende functie ondersteun en adviseer je, samen met een team collega's, directie, management en zorgteams bij het optimaal organiseren en plannen van de zorg.

Je gaat aan de slag met de capaciteitsplanning van het zorgdomein en je draagt bij aan de continuïteit en de kwaliteit van onze zorg. Hierbij werk je nauw samen met de manager Flexpool, de (team)managers en de zorgteams van jouw locaties. Je coacht hen bij het steeds beter zelf organiseren en plannen van de zorg. Ook adviseer je de directie op het gebied van strategische capaciteitsplanning, zodat op tijd geanticipeerd kan worden op fluctuaties in zorg en personeel. Vanuit jouw rol lever je een belangrijke bijdrage aan de coördinatie van de totale flexibele inzet in het domein en stimuleer je de uitwisseling van zorgmedewerkers tussen de teams. De functie planningsondersteuner bestaat binnen Cordaan sinds 2018.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van logistiek, bedrijfskunde, facilitair of aantoonbare kennis en ervaring van logistieke- en planningsprocessen;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om onderbouwde adviezen te geven aan directie en management op het gebied van capaciteitsmanagement;
 • Je hebt ervaring met het plannen van personeel en zeer vaardig met computerprogramma’s en systemen;
 • Je hebt kennis van procedures en wet- en regelgeving;
 • Je bent stressbestendig en je weet verschillen van inzicht te overbruggen.

Waar ga je werken? 

Je werkt veelal vanuit huis. Als planningsondersteuner ondersteun je een tal van locaties door heel Amsterdam. Dit maakt dat je op diverse locaties je werkzaamheden kunt verrichten.

Enthousiast?
 Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Sluitingsdatum is 8 december. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste mailbox.  Vragen over het sollicitatieproces? Bel/app of mail dan naar Hanneke Aldenhuijsen 06 – 46 18 53 74haldenhuijsen@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature